Kindertraktatie in doosje

Mijn zoontje was dinsdag jarig en daarbij hoort natuurlijk trakteren op school. Dit jaar ben ik voor een hele makkelijke en redelijke gezonde traktatie gegaan. Ik heb heel lang nagedacht wat voor traktatie ik wilde gaan maken. Ik wilde wel dat hij iets leuks kon trakteren maar ik kan geen zin om er heel lang mee bezig te zijn. Gelukkig kwam ik bij de Action deze leuke kleine doosjes tegen.

Ze hebben vier verschillende soorten namelijk Frozen, Cars, Finding Dory en met vier sprookjes prinssesen erop. Ik besloot ze alle vier mee te nemen. Zo kunnen de kinderen in de klas hun eigen doosje uitkiezen.  Hopelijk voor de juf zorgt dit niet voor problemen. Want ja het kan maar net zijn dat een kindje een andere doosje had gewild maar dat deze dan net op is. In een pakketje zitten 8 doosjes, een pakketje kost €0,75. Zo had ik 32 doosjes (en maar 29 kinderen in de klas dus dat moest haast wel goed gaan).

Bij de Plus heb ik 5 zakken zoetje popcorn gekocht. Van de vijfde zak had ik maar een klein beetje popcorn nodig. Dus eigenlijk waren 4 zakken popcorn ook genoeg geweest. Want dan had ik de bakjes iets minder vol gedaan. En als ik er maar 29 had gevuld ipv 32 dan waren 4 zakken ook meer dan genoeg.  Mijn zoontje vond het ook helemaal leuk, want in zijn klas was er nog nooit popcorn getrakteerd en de doosjes vond hij erg leuk. Hij had al een keuze gemaakt welke hij zou willen hebben. Hij ging voor het Cars doosje. En de meisjes mochten de Frozen en de prinsessen kiezen.

Voor nog geen €6,30 was ik klaar voor de gehele klas met trakteren. En qua tijd kostte het mij nog geen 15 minuten om de doosjes in elkaar te zetten, popcorn erin te doen en de doosjes dicht te maken. Over de traktatie nadenken en het kopen kostte mij veel meer tijd 😉 .

 

Tip! Geeft een fototoestel mee naar school. Ik heb aan de juf gevraagd of ze foto’s wilde maken. Zo maak je toch nog een beetje mee van het feestje in de klas.

 

2 gedachten over “Kindertraktatie in doosje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.