Kinderkapper

Maandag is zoonlief weer naar de kapper geweest. We gaan elke keer naar de kinderkapper. Ik vind een kinderkapper toch wel erg fijn. Een kapper die goed met kinderen om kan gaan. En een kapper die wel vaker heeft meegemaakt dat een kind niet stil zit of huilt.

kinderkapperkinderkapper kinderkapper

Zoonliefs eerste kappersbezoek, net voor zijn eerste verjaardag verliep niet zo vlekkeloos. Hij moest veel huilen en vond het heel spannend dat er iemand achter hem aan het knippen was. De keren daarna ging het ook nog niet zo goed. Maar het voordeel van een kinderkapper vind ik wel dat ze het daar wel gewend zijn. Natuurlijk blijft het vervelend als een kindje niet graag geknipt wordt. Maar ze gaan er heel goed mee om. En voor mijzelf is het ook wel een geruststelling om bij een kinderkapper te zijn als zoonlief het niet zo leuk vindt.

Maar nu gaat het gelukkig een veel beter. Hij gaat rustig in de auto zitten. Want de auto is nu toch wel zijn favoriet. Als zijn haren nat gespoten wordt of als de tondeuse gebruiken, dan is dat geen probleem.

Als hij klaar is dan mag hij een snoepje uitkiezen van de kapper en krijgt hij een muntje om een speelgoedje uit de grijpautomaat te halen. Daardoor is het nu voor zoonlief helemaal geen straf om naar de kapper te gaan.

Hoe verloopt bij jullie de kappersbeurten van je kind(eren)?

2 gedachten over “Kinderkapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.