De kinderbijslag is binnen en mijn bestelling ook

Zo de kinderbijslag is weer binnengekomen vandaag. En ik heb het nu al voor een gedeelte uitgegeven. Nog niet alles hoor. Maar de winter komt er aan en mijn zoontje is in een jaar tijd genoeg gegroeid om niet meer de kleding van vorig jaar aan te kunnen doen. Of de naveltruitjes moeten ook voor de jongens in de mode komen ūüėČ .

Maar ik ga er niet vanuit dat naveltruitjes voor jongens snel in de mode komen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar nieuwe kleding voor hem. Ik kwam uiteindelijk bij terStal terecht. Hier heb ik voor een leuke prijs 2 spijkerbroeken gekocht en 5 shirts met lange mouwen.¬†Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan krijg je een kortingscode van 15% op je bestelling. Deze geldt wel pas bij een besteding van ‚ā¨50,-. Om boven een bestelbedrag van ‚ā¨50,- uit te komen was voor mij geen probleem.

Wat heb ik precies gekocht?

 

Je maakt ook elke maand kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Dat zou helemaal leuk zijn. Vandaar dat ik mij hier uiteraard voor heb aangemeld. En nu maar hopen dat ik het totaal bedrag van mijn bestelling wat in het totaal¬† was ‚ā¨67,97 terug win.

De rest van de kinderbijslag bewaar ik nog even voor overige kleding aankopen voor deze winter. Zo heeft hij nog nieuwe schoenen nodig en waarschijnlijk nog een paar truien. Waar besteedt jij dit keer de kinderbijslag aan? Of zet je alles op een spaarrekening?

2 gedachten over “De kinderbijslag is binnen en mijn bestelling ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.