Kerstpakket swap

Mijn eerst kerstpakket swap, jeetje dat is toch best spannend. Ik meldde me aan via de email en bij de aanmelding kon je tips geven. Dat vond ik al erg lastig. De tips die ik had geschreven was moeder van een zoontje van 4 jaar en geen make-up. Tja hiermee heb ik het dus niet echt makkelijk gemaakt. Nadat de aanmeldingstijd was verstreken werden de lootjes verdeeld. En werd het tijd om een kerstpakket samen te stellen.

Wat is een kerst swap?

Bloggers krijgen natuurlijk geen kerstpakket. Vandaar dat er kerstpakketswap is georganiseerd door Linda van Mamaliefde, Linda bedankt voor de organisatie. Een swap houdt in dat je een pakket maakt voor een ander. En dat iemand anders een pakket maakt voor jou. Er zaten wel een paar voorwaarden aan verbonden. Zo moest je inkopen doen voor ongeveer 15 euro, dit mag iets groots zijn of veel kleine cadeautjes. In totaal moeten er minimaal 5 cadeautjes in zitten. Het pakket die je ontvangt mag je pas op 16 december open maken. Voor een nieuwsgierig persoon als ik is dit best lastig. Ik ontving mijn pakket namelijk op 7 december maar moest dus nog even wachten voordat ik hem mocht uitpakken. Al die tijd heeft het pakket onder de kerstboom gestaan. Te wachten om opengemaakt te worden, mijn zoontje werd natuurlijk ook heel nieuwsgierig.

Het lootje kwam binnen

Ik kreeg het lootje van Hanneke en Marijke van Mama’s met thee. Op het lootje stonden een paar dingen waaronder chocolade. Nou dat vind ik zelf ook heerlijk dus dat komt wel goed. Gelukkig mocht je ook anoniem vragen stellen. Zo wist ik niet wat de leeftijden van de kinderen waren. Ik wilde voor de kinderen toch een kleinigheidje in het pakket doen. Ook wilde ik de doos leuk inpakken. Alleen helaas een verkeerd inpakpapier gekozen. Ik vond het inpakpapier er heel leuk uit zien. Maar het plakband bleef niet plakken. Waardoor ik dus heel veel plakband heb moeten gebruiken. En de doos er iets minder mooi uit ziet als ik had gehoopt. Zoals je zelf kunt zien aardig wat plakband om de doos heen. Maar het pakketje bleef nu in ieder geval wel dicht zitten.

 

Ik ben alleen vergeten om een foto te maken van de cadeautjes voordat ik ze hem ingepakt. Dus wil je weten wat er precies allemaal in zit. En wil je weten wat Hanneke en Marije van Mama’s met thee ervan vonden. Neem dan een kijkje op hun blog.

Mijn ontvangen kerstpakket

Iemand anders had dus mijn lootje gekregen. Aan Miriam van Meervanmir de lastige taak om met de summiere tips een leuk kerstpakket te maken. Toevallig hebben we elkaar laatst een paar keer ontmoet. Dat maakte het voor haar hopelijk een stukje makkelijker om een leuk pakket te maken. Toen ik het pakket had ontvangen moesten mijn zoontje en ik dus nog heel lang wachten voordat het pakket open mocht. Mijn zoontje vroeg elke dag wel of we het nu al mochten gaan uitpakken. Eindelijk was het zover we mochten gaan uitpakken. Nou ja mijn zoontje mocht gaan uitpakken. Alle cadeautjes werden snel uit de doos gepakt om open te maken. Voordat ik alle cadeautjes uit de doos kon halen om op de foto te zetten, had hij ze al open gemaakt. En hij had geluk, voor hem zaten er ook cadeautjes in de doos.

Wat zat er allemaal in?
  • Fotolijst met kaarten van Anne Geddes
  • SES Pom Pom Mozaïek
  • Kerstbuttons
  • Twilight douchegel
  • 3 badbruisballen
  • Walt Disney DVD Hercules
  • Rituals Magic Touch, body cream
  • Theezakje
  • Bamboe lantaarn
  • Boek Shoe Sjanah en de Spinnevrouw geschreven door Bobje Goudsmit.

kerstpakket swap inhoud

Bedankt Miriam voor het leuke pakket! Mijn zoontje en ik zijn er heel erg blij mee! Een kerstpakket swap die zeker voor herhaling vatbaar is. Binnenkort kan ik lekker relaxen in bad met een boek en een kopje thee. En mijn zoontje wil maar al te graag aan de slag met SES Pom Pom mozaïek. Hier hebben we nog geen tijd voor gehad. Maar binnenkort weet ik zeker dat hij hiermee gaat spelen.

5 gedachten over “Kerstpakket swap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.