Stuur jij nog kerstkaarten?

Bijna elk jaar stuur ik kerstkaarten naar vrienden en familie. Helaas merk ik wel dat het versturen van kaarten de afgelopen jaren is afgenomen. Sinds ik moeder ben zie ik nog extra in hoe leuk het is om kaarten te sturen. Zeker als het een persoonlijke kaart is met foto. Mijn zoontje kan nog niet lezen dus een leuke afbeelding of foto maakt het voor hem dan nog leuker en persoonlijker.

Echte post is veel leuker

Als er maar iets van post bij ons op de deurmat valt dan is de eerste vraag van mijn zoontje voor wie is het? Wij wonen sinds eind augustus in ons nieuwe huis dus bij ons komt het ook nog voor dat er post binnenkomt van de vorige bewoners. Hij mag daarom ook zelf voor postbode spelen. Maar zodra er post voor hem is dan vindt hij dat helemaal leuk. Vandaar dat wij ook dit jaar weer kerstkaarten gaan versturen. Mijn zoontje kan nog niet lezen op een paar letters na. Zijn naam kan hij wel al lezen. Dus als zijn naam op de envelop staat dan weet hij dat hij hem mag open maken. Ik vind het zelf ook erg leuk om post te krijgen. Behalve als het rekeningen zijn….

Kaarten versiering

Kerstkaarten in huis maakt het ook gezellig. Vorig jaar hadden we een lint van kaarten opgehangen (helaas geen foto van). Ik heb van die kleine knijpertjes in het groen, rood en wit, echt van die kerstkleuren. Dit jaar wil ik ook weer zo’n slinger maken. En nu alleen maar hopen dat er genoeg kaarten binnen komen.

Kerst-verhuiskaarten

Omdat ik heeel slecht ben geweest qua adreswijziging versturen zal in de kerstkaart ook ons nieuwe adres staan. Zo heeft gelijk iedereen ons nieuwe adres (en kan dan ook een mooie kaart terug sturen 😉 ). Ben jij ook “net” verhuisd? Je kunt bij Kaartje2go hele leuke kerst-verhuis kaarten vinden. Ik wist niet eens dat het bestond. Maar ja dan nog een keuze maken, welke gaat het worden? Je hebt kaarten waar het nieuwe adres binnen in staat maar op sommige kaarten staat het adres aan de voorkant. Mijn voorkeur gaat wel uit naar een kaart waar het adres binnen in staat.

Dit is mijn top 3 van kerst-verhuiskaarten:

(afbeeldingen van Kaartje2go)

Dit weekend nog even een leuke foto maken van met mijn zoontje samen en de kaarten kunnen besteld worden. Na 5 december zullen de kaarten dan op de deurmat vallen bij vrienden en familie. Omdat mijn zoontje zo blij wordt van kerstkaarten/post zal ik er ook eentje naar hem sturen.

 

Ik ben dus erg benieuwd. Ga jij nog kerstkaarten sturen dit jaar?

 

Deze blog is tot stand gekomen met behulp van een samenwerking.

Een gedachte over “Stuur jij nog kerstkaarten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.