Kerstconcert en perspresentatie van Remko Harms

Vrijdagavond was het kerstconcert en tevens perspresentatie van Remko Harms in een heel mooi kerkje in Schiedam. Met ondersteuning van Culmore Bell en Theresia Sint-Nieklaas en met gastartiest Marescha van der Stelt.

Voor de mensen die Remko Harms niet kennen, hij is één van de vier zangers van La The Voices, waarmee hij onder andere optreedt bij Brooklyn Nights The Dinnershow van RTL entertainment. En hij werkt momenteel aan zijn solo carrière. In 2013 heeft hij met Barbara Streisand tijdens haar twee concerten in de Ziggo Dome opgetreden. En hij is bekend geworden door zijn deelname aan “Op zoek naar Joseph” in 2008, waar hij eindigde als achtste. In oktober 2009 bracht Remko zijn eerste solo album “Can’t Wait”uit. Zijn eerste album is helaas alleen nog maar tweedehands te koop bij o.a. Bol.com

Tijdens het concert was de perspresentatie van zijn nieuwe single. De nieuwe single van Remko Harms heet “In dat hart van mij”. Een lied dat is geschreven door Bram Koning en gaat over dementie. Zijn nieuwe single kun je bij zijn optredens kopen. Wil je weten waar dat is, kijk dan op zijn Facebook fan pagina.

In de pauze van het concert stond er buiten glühwein en warme chocolademelk met wat lekkers. Ik koos (natuurlijk) voor de chocolade melk.

Remko Harms

Na afloop van het concert was er een meet en greet onder het genot van een hapje en een drankje. Een leuk moment om even na te kletsen over het concert. Voor mij was het weer een hele geslaagde avond. Echt een avond genieten van de muziek. En een concert waarbij je al helemaal in de kerststemming komt.

Een gedachte over “Kerstconcert en perspresentatie van Remko Harms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.