Dit jaar doe ik weer mee met de Mama Challenge 2017

Vorig jaar was het de eerste keer dat ik mee deed met de Mama Challenge. Ik vond het toen al erg leuk om de challenges op eigen manier in te vullen. Ik heb uiteindelijk niet gered om ze allemaal te doen. Dit jaar staan er weer 10 leuke nieuwe challenges op het programma. Ik ben benieuwd hoe iedereen de challenges op haar eigen manier gaat invullen.

Of ik het dit jaar ga redden om alle mama challenges te gaan doen weet ik niet. Maar ik ga zeker mijn best doen. Ik heb nog steeds niet met mijn zoontje buiten gepicknickt. Wel een keertje binnen omdat het toen slecht weer was. Dus die challenge wil ik zeker te weten gaan doen. Hopelijk kan ik de Het regent! Challege niet doen. Maar ja we wonen wel in Nederland dus de kans is wel aanwezig dat het in de zomervakantie een keertje zal regen.

Dit zijn de Mama Challenges voor dit jaar
 • Picknicken
 • Me-time
 • Pimp je tuin of pimp je balkon
 • Recept ijs of recept fruitwater
 • Knutselen
 • Waterpret
 • Leukste speeltuintjes uit de wijk
 • Zomerse Outfit Of The Day
 • Het regent!
 • Gratis uitstapje
Wie doen er allemaal mee?

Wil je lezen welke challenges ik vorig jaar heb gedaan? Neem dan op de volgende blogs een kijkje.

Wat staat er bij jullie op de planning voor de zomervakantie? 

 Loading InLinkz ...

2 gedachten over “Dit jaar doe ik weer mee met de Mama Challenge 2017

 1. Leuk dat je ook mee doet! Mijn aankondiging komt binnenkort online, want vrijdag start de zomervakantie bij ons dus een mooi moment om met de challenge te starten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.