Wie is de Mol tag

Vanavond is het weer zover, een nieuwe aflevering van de Mol. Vanavond kan ik hem niet live kijken. Maar hij wordt opgenomen zodat we deze zondag kunnen gaan kijken. Ik vind het erg leuk om te kijken. Al zie ik zelf de hints vaak niet. Wel heb ik vaak een vermoeden wie de mol is. Maar tot nu toe heb ik het nog nooit goed gehad.

Hoe lang kijk je al naar de mol?

Ik kijk eigenlijk nog niet heel lang. Ik weet niet precies hoe lang. In ieder geval pas sinds de bekende Nederlanders erin zitten, dit is sinds 2005. Maar ik denk dat ik pas later ben gaan kijken, sinds 2008.

Wie is de beste mol aller tijden?

Kees Tol vond ik een hele leuk mol. Ook echt een persoon waarbij ik had verwacht dat hij zoiets niet voor zich zou kunnen houden.

Wie is je favourite presentatie?

Dat vind ik toch Art. Vaak als bij een programma een nieuwe presentator komt, dan moet ik altijd wel even wennen. Of dan gebeurt het ook nog weleens dat ik het programma niet meer zo leuk vind en dan afhaak. Maar bij Art had ik dat helemaal niet. Het was gelijk zoals het hoorde.

Welk land vond je de mooiste locatie?

Dat is 2013, Afrika. Heel mooi land, daar zou ik zeker nog een keertje naar toe willen op vakantie.

Wat is je favourite mol-moment?

Ik vind eigenlijk elke keer het scherm moment toch wel het leukste. De spanning van de kandidaten. En ook of mijn mol er niet uit gaat.

Hou je een mollenboekje bij of heb je aan andere strategie?

Ik heb geen mollenboekje. Wel heb ik de Wie is de Mol app. Daar heb ik vorige week wel wat punten verloren. Maar ik blijf nu nog wel de punten spreiden op 3 kandidaten. Maar als er steeds meer kandidaten afvallen, dan ga ik het spreiden op 2 kandidaten.

Zou je zelf mee willen doen?

Het lijkt me wel een hele unieke ervaring. En ze gaan altijd naar een mooie locatie. Dus dat klinkt wel heel leuk. Maar nee ik blijf toch liever thuis op de bank kijken. Ik denk dat ik anders als een van de eerste af zou vallen.

Wie gaat er vanavond naar huis denk je?

Ik denk dat Jochem van Gelder vanavond naar huis gaat.  Zijn “mickey mouse” tekening zou wel een goede mol actie kunnen zijn. Maar vaak als de mollenacties zo duidelijk zijn, dan is het niet de mol.

Wie wint er dit jaar Wie is de Mol?

Uhm lastige, er kan nog zo veel veranderen.  Maar ik denk dat Jeroen de winnaar wordt.

Wie is de Mol 2017?

Diederik is voor mij de mol. Hij heeft vaak een groen t-shirt aan. De mol krijgt natuurlijk altijd een groen scherm. Voor de rest is het gewoon meer een gevoel dan enige logica.

 

Deze tag is bedacht door fleur van Mama’s liefste. Ben je benieuwd wie zij verdenkt? Neem dan een kijkje op Mama’s liefste.

 

Wie denk jij dat de Mol is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.