Ik ga de 100ste vierdaagse lopen!

Jippie ik mag meedoen met de 100ste editie van de Nijmeegse vierdaagse! Omdat ik niet aan alle eisen voldeed om automatisch mee te mogen lopen moest ik wachten tot de loting. In het totaal hebben 54.325 mensen zich ingeschreven. Hiervan worden er 50.000 startbewijzen toegewezen. Normaal is dit 46.000 maar speciaal voor de 100ste editie hebben ze het aantal startbewijzen verhoogd. Ook de loting vond op een andere manier plaats dan normaal. Vandaag kreeg iedereen bericht of hij wel of niet mocht meelopen. Ik heb vandaag heel vaak mijn email gecheckt. Maar gelukkig is net het e-mailtje binnengekomen dat ik een startbewijs heb weten te machtigen.

Voor mij word dit de vierde keer dat ik de vierdaagse ga lopen. Ik heb hem namelijk al eerder gelopen in 2008, 2010 en 2013. Het wordt de tweede keer dat ik hem ga lopen voor het goede doel Stichting Speranza. En dit jaar wordt ook voor de tweede keer dat ik hem alleen ga lopen. Helaas kon mijn loopmaatje geen vrij krijgen op haar werk. In 2013 liep ik hem ook alleen. Toen had ik gezegd dat ik de vierdaagse nog wel een keertje wilde lopen maar niet meer alleen. Toch begon het dit jaar weer te kriebelen. En zeker omdat het de 100ste editie is. Dat is toch wel iets heel bijzonders. Ondanks dat mijn loopmaatje niet kon heb ik me toch ingeschreven. En heb ik het lot laten bepalen of ik de vierdaagse ging lopen. Het lot was me goed gezind en ik mag nu gaan trainen.

Ik zal jullie op mijn blog op de hoogte houden van mijn trainingen en natuurlijk tijdens de vierdaagse voornamelijk met een fotootje op facebook en instagram. Ik geloof niet dat ik dan nog veel energie over heb na een wandeling ongeveer 40 kilometer om dan een blog te schrijven. De komende tijd  zal ik nog veel moeten gaan trainen want ik heb de afgelopen tijd niet heel veel gewandeld.

Lopen voor het goede doel, Stichting Speranza

In 2013 heb ik de vierdaagse al eerder gelopen voor het goede doel. Er is toen voor de stichting €1927,- opgehaald. Dit bedrag is volledig ten goede aan de schoonheidsbehandelingen aan de patiënten van de palliatieve afdeling van Daniel den Hoed.  Ook dit jaar ga ik weer lopen voor stichting Speranza. Het doel van Stichting Speranza is om kankerpatiënten zich weer even mens te laten voelen. Ze ondersteunen de palliatieve afdeling van Daniel den Hoed Kankerinstituut in Rotterdam. De patiënten die op deze afdeling verblijven bevinden zich in de laatste fase van hun leven en worden dagelijks geconfronteerd met het feit dat zij ziek zijn. In deze zware periode is het daarom belangrijk dat deze mensen zich weer even ‘mens’ voelen en dat zij alle narigheid gewoon even vergeten. Binnenkort zal er meer te lezen zijn over de stichting en de sponsoractie van de vierdaagse.

Mocht je me willen sponsoren dan kun je een bedrag overmaken naar NL85RABO 01037.96.479
t.n.v. Stichting Speranza onder vermelding van Saskia vierdaagse.  Alvast heel erg bedankt voor je support. Wil je op de Wall of sponsor fame? Stuur dan een e-mailtje naar saskiaswereld@hotmail.com met je gegevens en dat je hebt gesponsord. Na verificatie zal ik je op de Wall of Sponsor fame plaatsen.

Vierdaagse 2013 sponsoring

Hierbij alvast wat foto’s van de laatste dag uit 2013 om alvast in de vierdaagse sfeer te komen. Nog iets minder dan 100 dagen en dan gaat het nijmaagse vierdaagse feest weer beginnen.

Vierdaagse Start 2013 Vierdaagse laatste km's 2013 Vierdaagse Finish laatste dag 2013 Vierdaagse afsluiting

Op mijn blog is er nu een speciaal tabje bijgekomen voor de vierdaagse. Hier kun je straks wat loopverslagen lezen. Maar hier komt ook nog wat meer informatie over mijn loop voor het goede doel.

 

4 gedachten over “Ik ga de 100ste vierdaagse lopen!

    • Wat lief! Alvast bedankt! De Nijmeegse vierdaagse is van 19 juli t/m 22 juli dus tot die tijd kunnen de donaties overgemaakt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.