Huishoudbeurs, weer een gezellig dagje uit

De huishoudbeurs is al weer voorbij. Samen met drie andere dames heb ik een hele leuke dag gehad. We hebben dingen uitgeprobeerd, veel geproefd, gezien en natuurlijk ook van alles gekocht.  In vergelijking met voorgaande jaren hebben we ons allemaal goed ingehouden. We hebben geen impuls aankomen gedaan. De tactiek, we denken er nog even over na heeft voor ons heel goed gewerkt.  Nou ja op de schoonmaakdoekjes na. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd en €15,- voor drie schoonmaakdoekjes is niet echt heel goedkoop.

We waren mooi op tijd op de huishoudbeurs. Als een van de eerste dingen wat we zagen was bij de Netflix stand. Hier kon je een foto maken met verschillende achtergronden zoals Orange is the new black of Gilmore girls. Wij kozen voor Gilmore Girls, gelijk een leuk aandenken aan deze dag. 

Later zagen we dat je bij meerdere stands op de foto kon. Maar we hadden al een leuke foto in de pocket. Dus die andere stands hebben we overgeslagen. Want er was nog genoeg te zien. Zo hebben we geprobeerd een keuken of badkamer te winnen. Helaas hadden we geen geluk.

In het drank gedeelte hebben we meerdere shotjes geproefd, zo ook de nieuwe Licor 43 Orochata.

In de Foodhal hebben we nog veel meer geproefd. Veel chocolade uiteraard :). Maar ook werd er Ice tea green uitgedeeld. Dus ook nog even een alcoholvrij drankje tussendoor.

We hebben een of andere poedertje/foundation op ons gezicht gekregen. Een nagel werd glad en glanzend gemaakt dmv een blokje, helaas maar een nagel. De andere nagels hadden we natuurlijk kunnen doen als we dan zo’n blokje zouden kopen. Maar dat hebben we niet gedaan.  En aan het einde van de dag zijn we in de massage stoelen gaan zitten, even relaxen.

Dit zijn mijn aankopen:

  • 2 Remia flessen + frietje voor €4,-
  • 3 schoonmaakdoekjes voor ramen en brillen/beeldschermen voor €15,-
  • 4 blikjes Red-Bull naar keuze voor €2,- en je krijgt een code voor een geld terug actie voor 4 blikjes.
  • Huishoudbeurs tas €5,- waarvan ik nog €2,- terug krijg via Scoupy
  • Hans Anders billendoekje (gratis gekregen bij de stand)
  • Prodent Tandpasta (gratis gekregen bij de stand van Voordeelshop)
  • Peijnenburg Zero (gratis gekregen in de Foodhal bij de stand)
  • Milka 4 pakken voor €3,-

De schade voor dit jaar is zeer beperkt.

We zijn de hele dag op de beurs geweest. Pas nadat de stands gesloten waren gingen we weer terug naar de auto. Volgend jaar gaan we zeker te weten er weer een leuke dag van maken. Het is voor ons echt een traditie geworden om met z’n vieren naar de huishoudbeurs te gaan. Bedankt dames voor deze leuke en gezellige dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.