Huishoudbeurs shoplog

Zaterdag ging ik samen met drie vriendinnen naar de huishoudbeurs en negenmaandenbeurs. Op de negenmaandenbeurs shoplog kon je al zien wat ik mee naar huis nam van de negenmaandenbeurs. In de huishoudbeurs shoplog kun je zien wat ik allemaal heb gekocht op de huishoudbeurs. En ik moet zeggen we gingen met heel veel spullen naar huis. Nadat we bij de negenmaandenbeurs waren geweest zijn we door gegaan naar de Foodhall. Daar heb ik veel leuke aanbiedingen ingeslagen en natuurlijk ook lekkere dingetjes geproefd.

Dit is was ik allemaal heb gekocht bij de Foodhall.  De Remia aanbieding nemen we eigenlijk haast elk jaar. Want je krijgt dan altijd een frietje met mayonaise erbij. Ideaal voor de lunch, natuurlijk kun je genoeg proeven in de Foodhall. Maar een frietje is ook wel erg lekker.

Huishoudbeurs shoplog Jan Pannenkoeken Huishoudbeurs shoplog Korting is leuk Huishoudbeurs shoplog Milka Huishoudbeurs shoplog Red Bull Huishoudbeurs shoplog Remia Huishoudbeurs shoplog Scoupy

Ik vind zelf dat ik niet heel veel geld voor alle producten kwijt was.  Wat heb ik precies uitgegeven in de Foodhall?

  • Pannenkoeken  €3,00
  • Milka  €3,00
  • Remia €3,00
  • 9 A Merken €5,00 (maar hiervan krijg ik nog €2,50 terug via korting is leuk)
  • Redbull €2,00
  • Verkade €0,50 (maar deze krijg ik weer terug via Scoupy)
Natuurlijk mag bij de Foodhall het proeven in het drank gedeelte niet ontbreken. Ik moet zeggen dat ik de indeling veel beter vond dat de voorgaande jaren. Voorheen had je dezelfde ingang en uitgang, aan de linkerkant zat dan het proefgedeelte en aan de rechterkant het shop gedeelte. Nu liep je naar binnen in het proefgedeelte, na het proeven liep je dan via het shopgedeelte naar buiten. Echt een verbetering, hopelijk blijft dit de komende jaren ook zo. Op de bar bij de stands stonden van die kleine plastiek glaasjes om te proeven.
Huishoudbeurs shoplog Proost Huishoudbeurs shoplog Proost 3 Huishoudbeurs shoplog Proost 2
Nadat we in de Foodhal waren geweest hebben we de tassen maar even bij de tassen bewaarservice gestald. Ze waren al erg zwaar geworden. En veel te veel om allemaal mee te dragen over de rest van de beurs. Daarna door om de huishoudbeurstas op te halen en de lege batterijen in te leveren. Je kreeg voor het inleveren van de batterijen een sleutelhanger met winkelwagenmuntje, een rolletje met snoepjes en een lege batterijen verzameldoosje. Ik vond dit eigenlijk geen meerwaarde om ze op de huishoudbeurs in te leveren.
Huishoudbeurs shoplog lege batterijen

Dit was de inhoud van de huishoudbeurstas:

Huishoudbeurs shoplog huishoudbeurstas

De beurs is natuurlijk ideaal om dingen te proberen. Zo was er iets dat je onder je ogen smeert zodat je rimpels en wallen verdwijnen. Ik heb dit ook geprobeerd, het werkt echt heel goed. De wallen waren bijna helemaal weg. En ja voor de rimpels had ik het natuurlijk niet nodig ;). Maar ik vind het geen prettig spulletje. Het begon te irriteren en te schilferen. Na een half uur heb ik het bij een andere stand eraf gehaald. Pas na twee keer goed schoonmaken was alles weg en kon mijn huid weer herstellen. Wat ik wel erg leuk vond is dat ze bij een andere stand mascara bij mij op hebben gedaan. Ik draag eigenlijk haast nooit make-up maar ik vind het wel leuk staan als ik make-up op heb.

huishoudbeurs shoplog mascrara

Je kon voor €1,00 een tijdelijke tattoo laten zetten. Er waren diverse stempels waar je uit kon kiezen. De glitters en steentjes gaan er wel redelijk snel van af. Maar de tattoo zelf zit er nog goed op. Erg grappig om een keertje te proberen.

Huishoudbeurs shoplog Nepttatoo 1 Huishoudbeurs shoplog Nepttatoo 2 Huishoudbeurs shoplog Nepttatoo

Tja en onderstaande foto zegt genoeg, we zijn allemaal goed geslaagd.

Huishoudbeurs shoplog alle tassen

Bedankt dames voor weer een hele leuke dag op de huishoudbeurs. Het was een dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Ben jij ook naar de huishoudbeurs geweest? Zo ja met hoeveel tassen ging jij naar huis?

 

 

10 gedachten over “Huishoudbeurs shoplog

  1. Oh, die Milka chocolade ziet er lekker uit! En zo te zien zijn jullie goed geslaagd! Leuk dat je ook echt dingen hebt geprobeerd op de beurs; daar heb ik meestal het geduld niet zo voor.

    • De Milka is ook erg lekker. Ja de beurs is echt ideaal om dingen uit te proberen. Zo kun je erachter komen voordat het koopt of het echt werkt voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.