Hopperdehop, de mamablogger paashop!

Vandaag is de start van de Paasbloghop, nee dit is geen 1 april grap. Maar een dag waar veel bloggers aan mee doen met leuke verhalen en op elke blog een winactie. De Paasbloghop is mede tot stand gekomen door Yvonne van Kidzblogger.nl. Je kunt van blog naar blog hoppen. Jullie kunnen de bloghop beginnen vanaf mijn blog en zo nieuwe blogs ontdekken. Maar misschien hebben jullie al diverse blogs achter jullie gelaten en zijn jullie via de blog van Mirjam van www.metmirjam.com  op mijn blog gekomen. Een blog vol met recepten, shopping tips en leuke verhalen over het gezinlevens als mama van Fiene (2 jaar) en vrouw van Michiel.

Welkom!

Welkom op Saskia’s wereld. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op mijn blog komen zal ik me even voorstellen. Ik ben Saskia (33 jaar oud), moeder en vriendin. Sinds 30 september 2015 actief op Saskia’s wereld.  Hier blog ik over mijn zoontje van 4 jaar, uitstapjes, product reviews, maar voornamelijk over de dagelijkse dingen. Elke maand verschijnt er ook een blog online van de boodschappen die ik gratis heb gekregen door middel van geld terug acties. En met welke geld terug acties je zelf ook mee kunt doen.

Wat kun je op mijn blog winnen?

Ik mag een cadeaubon ter waarde van €20,- van de LEGO winkel Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel weggegeven. De cadeaubon kun je online besteden of in de winkel. Je kunt natuurlijk nooit gewoon LEGO in huis hebben. Mijn zoontje is ook al helemaal fan van LEGO. Lekker bouwen, spelen en ontdekken.  Ik ben erg benieuwd wat je met deze cadeaubon zou willen kopen, wordt het iets van LEGO Ninjago of meer iets van LEGO Friends?!

Uniek concept, een kinderfeestje in de winkel.

In de LEGO winkel Brick King kun niet alleen LEGO kopen maar ook een kinderfeestje geven. De prijs van het feestje is € 12,– per kind voor minimaal 5 kinderen en maximaal 8 kinderen. Je wordt ontvangen in een LEGO kamer. Je gaat diverse LEGO spelletjes doen, zoals LEGO Bingo. Een LEGO cupcake eten en limonade drinken en natuurlijk met LEGO spelen. Alle kinderen krijgen ook nog een leuk aandenken aan het feestje namelijk een mooi diploma en een digitale groepsfoto. En de jarige krijgt ook nog een leuk LEGO cadeautje. Welk kind wil dat nu niet!

 Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op de cadeaubon ter waarde van €20,- van BrickKing:

Hoppen jullie weer verder?

Gaan jullie weer door met deze bloghop naar www.vegafoodblog.nl? Een blog die ik eigenlijk in mijn vegetarische periode had willen ontdekken. Een blog vol met leuke vegan hotspots, recepten en tips.

 

Gefeliciteerd Marian B je hebt gewonnen!

82 gedachten over “Hopperdehop, de mamablogger paashop!

 1. Ohh super leuke actie!
  Het zou iets van Lego Friends worden of Lego Disney. Mocht ik winnen dan mag dochterlief zelf iets uitzoeken! Dat zal al grote voorpret betekenen! Doe dus heel graag mes!

 2. Super leuk deze paashop.
  En wat een leuke acties allemaal.

  Wij zouden het leuk vinden om deze te winnen. Kunnen we voor de verjaardag van dochterlief volgende week vrijdag nog iets leuks uitzoeken van lego friends

 3. Gave prijs! Ik doe graag mee! Beide zoontjes zijn gek van ninjago dus daar zou ik dan zeker iets van kopen. Ik volg je op facebook onder naam johanankejobcassaelmans

 4. Gaaf! Mijn zoon van 4 is volledig verliefd op Lego en die cadeaubon zou dan ook goed besteedt worden! Waarschijnlijk iets van Batman!
  En dat kunnen we gelijk combineren met familiebezoekjes!

 5. De tweede paashopactie die ik tref, is al direct een hele geweldige! Ik denk niet dat ik nog een leukere tegenkomen maar ik ga natuurlijk wel nog verder hoppen. Lego shoptegoed, daar zijn ze hier in huis wel heel erg blij mee. De FB pagina van Brick King al eerder geliked dus al die leuke post met toffe Lego komen hier altijd voorbij. Mijn zoon zou dolgraag de Lego creator Dino willen hebben. En die kan hij zeker voor dat shoptegoed krijgen dus dat zou SUPER zijn!

 6. Wauw gave prijs met 3 kids die fan zijn van Lego en een papa die enorme fan is van technisch Lego wordt het nog een moeilijke keuze😉. Nu maar hopen dat wij winnen en gelijk de Facebook pagina van de Lego shop geliked, blijven wij gelijk opde hoogte van al het Lego nieuws!

 7. FANTASTISCH! ! paasverassing! ♡♡♡ VOOR mijn 2 jongste kinderen die jarig zijn zou shoptegoed harte welkom word gebruikt!♡♡ voor lego! Bouwen en stapelen enz!!

 8. Onze drie kinderen zijn hier dol op lego! Dus ik kan moeilijk kiezen hoor 🙂 Dan zou ik gaan voor iets van de lego movie met al die stoere en dappere helden! Die zijn we gaan kijken in de cinema, en waren ze helemaal dol op! Fijne actie, mooie blog! En veel paas plezier daar!

 9. Mijn neefje is helemaal gek op lego en bijna jarig zou dus heel goed uitkomen. Denk dat ik lego friends zou kopen hiervan.

 10. Leuke winactie! Mijn kindjes zijn nog wat te jong voor lego.. dus ik zou voor deze duplo set gaan: 10816 LEGO© Duplo Mijn eerste wagens en trucks…. Auto’s en bouwen.. wat wil een stoere jongen nog meer 🙂

 11. Lego is altijd leuk! Voor mn dochter wordt dat iets van Lego friends, en zoonlief kan al aardig overweg met Lego Junior

 12. Wat een gave winactie! Wij zijn groot fan van Lego, dus we doen graag mee. Als we winnen zullen we waarschijnlijk iets van the Lego Batman movie kopen. Succes met de hop!

 13. Onze grote schat is fan van Lego Friends. Veel heeft ze nog niet. Mocht ik winnen dan zoek ik kleine doosjes uit. Leuk om te geven als beloning of zomaar tussendoor

 14. Leuke actie! Ik doe graag mee. Ik heb twee jongens, dus lego is er nooit genoeg. Als ik win mogen ze zelf iets uitkiezen. Ook al zijn ze pas 4 en 5, mama weet nu al niet wat ‘cool’ is en wat niet.

 15. De middelste en oudste mogen samen, eventueel aangevuld met spaargeld een mooie set uitzoeken. Dat zal vast minecraft lego worden, ze zijn bezig met een minecraft wereld van lego!

 16. Dat gaat iets worden van Lego Friends! Mijn dochter heeft Lego Friends sinds een paar maanden ontdekt, en is nu haar spaargeld aan het reserveren voor Lego 🙂

 17. Lego is altijd goed! Ik zou ern mooie doos Duplo uitzoeken voor onze dochters. Ze hebben er nog niet veel van dus er is nog (te) veel moois om uit te kiezen!

 18. Super leuke winactie.
  Ben als oma Lego aan het verzamelen om mijn vijf kleinkinderen te laten spelen.
  Dus ik zou er een basis doos voor kopen, omdat ik nog niet zo veel heb.
  Helaas heb ik geen Facebook, maar hoop wel mee te mogen doen met deze paashop.
  Dan nu hopperdehop naar vegafoodblog.

 19. Ik zou voor mijn 3 meiden een grote Classic bouwdoos aanschaffen. We hebben al Friends en Star Wars maar gewoon lekker huizen bouwen is ook geweldig!

 20. Leuk, doe graag mee voor mijn zoontje. Ik denk dat als hij de cadeaubon zou winnen hij een vliegtuig uit kiest, want die heeft hij nog niet 😁

 21. Lego is altijd goed! Ik denk dat ik iets van de disneyprinsessen voor mijn dochter uit zou kiezen. Ze heet Anna en is dol op Frozen.

 22. Leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes 🙂 mocht ik winnen denk ik dat ze iets van Lego Friends ervoor uitkiezen om hun verzameling verder uit te breiden 😉

 23. mocht ik winnen dan laat ik mijn bijna 10 jarige autistische zoon die ook fors verstandelijk beperkt is zelf iets kiezen

 24. Wat een leuke actie! Ik zou iets van Duplo kiezen voor mijn dochtertje, waarschijnlijk iets met dieren. Of het stiekem gebruiken als opstapje voor de vw bus van Lego voor papa en mama, onze guilty pleasure 🙂

 25. ik zou dolgraag een doosje lego Elves voor m’n dochter kopen van die bon van 20 euro. Ze vindt Aira’s luchtschip & de jacht op het amulet zo geweldig mooi… de rest betalen we er natuurlijk bij.

 26. Als we deze prachtige prijs zouden winnen zouden we samen iets leuks uitkiezen. Ik weet bijna zeker dat het iets van LEGO DUPLO Disney Princess wordt, maar wat weet ik nog niet ik denk iets van assepoester 🙂

 27. Ik zou kiezen voor:
  10740 LEGO Brandweerkoffer
  Onze oudste wordt daarvan namelijk heel blij!
  Topactie, ik hop weer verder!

  • Wat een gave prijs!!!
   Ik denk dat het iets van LEGO Friends zou worden, maar dochterlief is tegenwoordig ook helemaal van de raceauto’s…

 28. Zo leuk dit! Sowieso dan iets uit de duplo lijn maar weet nog niet wat! Zoveel leuks.. Mijn eerste boerderij, mijn eerste speelhuisje, eerste draaimolen.. Wordt nog lastig kiezen!

 29. Iets van Lego Star Wars….
  Robin is degene die graag met Lego speelt,
  Iets wat hem never nooit niet verveelt.
  Met lego kan hij erg veel.
  Hij maakt een huis of een kasteel.
  Hoe meer steentjes, hoe beter.
  Dan bouwt hij een toren van tien meter!
  Racewagens van Lego laat hij scheuren,
  Huisjes bouwen met ramen en deuren.
  Lego City, Castle of de Hobbit,
  Alle kleuren: geel, rood, blauw of wit.
  Eigenlijk wordt er met het hele gezin van genoten,
  Bouwen we vliegtuigen, auto’s en zelfs boten.
  Hij zou graag eens naar de ruimte willen gaan,
  Naar de melkweg of een rondje bij de maan.
  Daarna nog even langs bij Mars,
  dus we kopen dan zeker iets van Star Wars…

 30. Mijn zoontje is al ‘groot’ zoals hij zelf zegt 😉 hij wil dan ook LEGO en geen Duplo meer. Later wil hij brandweerman worden, de Brandweerkoffer (10740 LEGO) zal hij helemaal geweldig vinden.

 31. Wat super leuk deze paas-hop. Ik ben al vanaf zaterdagochtend tussen alle bedrijven door aan het lezen.
  Lego is altijd goed. Mijn dochter is heel hard aan het sparen voor de lego friends manege (paardenmeisje). Dus we doen graag mee.

 32. super leuk. Natuurlijk een like voor beide fb pagina’s 😀 leuk zo nieuwe pagina’s ontdekken via de paashop. En ook even gedeeld op facebook(marion poeste thomas) en twitter(mybook1990)
  Ik zou gaan voor de lego duplo, mijn eerste vliegtuig en/of mijn eerste bus. Ik weet zeker dat ik daar iemand heel erg blij mee zal maken.

 33. Leuk! Mijn kinderen van 4 en 5 steppen nu over van duplo naar lego. Ik zou gaan voor basisblokjes denk ik … leuk voor een jongen en meisje en een mooie start van de legocollectie!

 34. Senne is echt gek op LEGO! Uren kan hij er mee bezig zijn en de leukste verhalen komen er voorbij. Mooi om te zien en te horen dat hij aan fantasie (op speelgebied) geen gebrek heeft. Lego Ninjago heeft op dit moment duidelijk zijn voorkeur en ik weet 100% zeker dat hij daar weer iets moois van zal uitzoeken. Al is er op Lego gebied echt heel veel leuks te krijgen. Geweldig speelgoed voor groot en klein! Mijn duimen gaan hard draaien in de hoop hem te mogen verrassen!

 35. Wat een gave prijs! Ik doe heel graag mee voor ons kleintje! De eerste LEGO steentjes van papa en mama krijgen is toch het leukst!

 36. Mooie prijs! Al sla ik even over. Ik moet eerst maar eens goed het speelgoed van dochterlief (en misschien met haar) onder handen nemen. Even goed kijken, indelen, eventueel weggeven. Daarna maar weer eens kijken. Veel plezier met de Paashop!

 37. Wat enorm leuk! Ik doe graag mee en zou graag LEGO Princess Vaiana’s Eilandavontuur willen aanschaffen voor onze dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.