Hop je mee op deze Bloggersdag?

Vandaag is er een bloggersdag, een dag waar 65 bloggers aan mee doen met leuke verhalen en op elke blog een winactie. Een dag waar je van blog naar blog kunt hoppen. Jullie kunnen de bloghop beginnen vanaf mijn blog en zo nieuwe blogs ontdekken. Maar misschien hebben jullie al diverse blogs achter jullie gelaten en zijn jullie via de blog van Joyce van Mamakletst op mijn blog gekomen. Een blog waar je kunt lezen over de weg naar een maagverkleining van Joyce en natuurlijk schrijft ze over haar ervaringen als moeder van twee zoons. Welkom!

Welkom op Saskia’s wereld. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op mijn blog komen zal ik me even voorstellen. Ik ben Saskia (34 jaar oud) en sinds 30 september 2015 actief op Saskia’s wereld. Ik ben moeder van een zoontje van 5 jaar. Ik blog momenteel voornamelijk over de dagelijkse dingen, leuke DIY’s, reviews over producten en uitstapjes.

Mensen die mij kennen, weten dat ik weinig sieraden draag. Maar het afgelopen half jaar draag ik al een armbandje die ik gewoon niet meer af doe. Een heerlijk lichte armband waarvan ik zelfs niet eens merk dat ik hem om heb. Maar als ik naar mijn armband kijk dan blijf ik hem heel mooi en bijzonder vinden. Ik wilde eigenlijk al een lange tijd een mooie armband. Maar vaak gun ik mezelf niet om te kijken naar welke armband nu precies bij mij past. Vandaar was ik ook erg blij met het e-mailtje van Kaya sieraden. Echt een e-mailtje precies op het juiste moment. Ze hebben veel verschillende sieraden, mijn oog was gelijk gevallen op het zilveren infinity armband, ik vind het echt een mooi cadeau voor mama. Het is ook een armband waar ik al veel complimentjes voor heb gekregen. En na een half jaar is hij nog steeds heel mooi. En mocht hij zijn glans wat verliezen dan zit er een speciaal zilverpoetsdoekje. Maar tot nu toe heb ik deze nog niet gebruikt.

Mooi initiatief

KAYA doneert per sieraad  een bedrag aan stichting Eduki zodat een kind in Gambia naar school kan. Om zo ook een bijdrage te leveren aan kinderen om een kans te geven op een betere toekomst. Wil je er meer over lezen? Neem dan hier een kijkje.

Winactie

Ik mag een van jullie ook blij maken met een inifity armband van Kaya Sieraden. Wat moet je doen om kans te maken op een  sieraad van Kaya Sieraden:

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

Winactie loopt tot en met 17 september.

Hoppen jullie weer verder?

Gaan jullie weer door met deze bloghop naar Unicorns & Fairytales  Nathalie is een Vlaamse mamablogger, een jongens moeder en lerares. Op Unicorns & Fairytales kun je dan ook veel leuk blogs vinden over diverse onderwerpen wat met het moederschap te maken heeft en haar ervaringen als lerares neemt ze ook mee in haar blogs.

Gefeliciteerd Lisette! Jij hebt de armband gewonnen!

68 gedachten over “Hop je mee op deze Bloggersdag?

 1. Leuke blog ik doe graag mee met de winactie wat een mooi sieraad ik zou hem graag willen winnen voor mij zelf kan wel een opkikker gebruiken na een moeilijke tijd

 2. Heerlijk een avondje aan het hoppen. Een bij jou winactie moest ik echt even reageren, want wat is dat een super leuk armbandje. Ik zeg altijd tegen mijn meiden ‘I love you 2 the moon and back’ en de quote hangt ook al in de wc en op het balkon, dus ik zou het geweldig vinden om dit armbandje altijd met mij mee te kunnen dragen.

 3. Ja ik hop mee! Hopelijk heb je gisteren een gezellige bloggersdag gehad. Je geeft ook een hele mooie prijs weggeven, ik loot graag mee. Wist helemaal niet van het initiatief achter Kaya, erg mooi.

 4. Ook ik hop even langs. Wat een mooie armband geef je weg Saskia!
  Ik hoef niet mee te dingen (zou niet kunnen kiezen tussen de namen van mijn meiden) en wens iedereen heel veel plezier met de bloghop!

 5. Wat een leuke winactie. Ik draag eigenlijk nooit meer armbanden omdat de slotjes bij mij altijd kapot gaan als rolstoeler, maar ik kan er vast iemand gelukkig mee maken mocht ik winnen…..;-)

 6. Mooi sieraad! ik doe graag mee, om mijn nichtje mee te verrassen en haar te laten weten dat wij onvoorwaardelijk en altijd van haar houden!

 7. ik doe heel heel heeeeel graag mee
  ik heb al iets moois met me dochter haar naam
  maar met me zoontje zn naam nog niks
  ik heb als hint gezegt tegen me man dat ik zoiets voor Moederdag wilde
  totop heden wacht ik er nog steeds op 😉
  dus liever zelf dan proberen te winnen dus mijn duimen draaien
  want als ik op me man moet wachten heb ik nog niks als de kinderen het huis uit zIjn
  dus duimen maar

 8. Ik ben al paar dagen aan het “hoppen”. En wat heb ik in die dagen al leuke blogs gelezen. En ook leuke winacties tegengekomen. Zo ook deze actie. Wat een prachtig sieraad. Maak graag kans.

 9. Weer zo’n super winactie op deze Bloghop.
  Wat een schitterend armbandje en ook nog in zo’n schattig doosje met zo’n leuke tekst.
  Die zou ik graag willen geven aan mijn oudste kleindochter, is ze vast heel blij mee.
  Wat ik ook mooi vind , is dat KAYA kinderen in Gambia de kans geeft , om net als onze kinderen, ook naar school te kunnen gaan. Prachtig, toch!
  Ik zit niet op Facebook, dus kan niet liken.
  Zo, en nu hop ik weer door naar Unicorns & Fairytales van Nathalie. Dag!

 10. Wat leuk!! Ik doe graag mee 💙 ons zoontje Arvin is 6/9 geboren en hoe leuk zou een armbandje met zijn naam zijn 😍🤞🍀😄 super dat KAYA hier mee ook nog doneert voor een goed doel 👍 super

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.