Hoera! Mijn blog bestaat 1 jaar!

Precies een jaar geleden begon ik met mijn blog. Een nieuw avontuur, dit eerste jaar heb ik al veel geleerd maar ik weet dat er nog genoeg dingen te leren over het bloggen. De eerste blog die een jaar geleden online kwam was deze: Nationale broer en zus dag.  Na deze blog volgden er nog veel meer. In het totaal staan er nu al 109 blogs op Saskia’s wereld. Ook heb ik diverse leuke winacties mogen organiseren en er zullen er nog meer volgen. Om mijn blogverjaardag te vieren heb ik een ook leuke winactie ism 100%HOUT. Maar daar later meer over.

In een jaar tijd kan er veel gebeuren. Hier hebben jullie al wat van kunnen lezen in mijn blogs. Zo ben ik van een handje vol lezers gegroeid naar deze maand zelfs meer dan 3300 unieke bezoekers. Heel erg gaaf om te merken dat jullie graag even op mijn blog langs komen. Bedankt voor jullie bezoekjes! Hopelijk blijven jullie komend jaar nog

Top 3 zoekresultaten

Leuk om te zien dat mijn blog via diverse zoekmachines gevonden wordt. Hiertussen staan vaak zoekresultaten voor gratis spullen. En met de huishoudbeurs werd ik ook volop gezocht naar gratis kaarten en producten. Ik heb een lijst gemaakt met de drie zoekresultaten die ik zelf erg leuk/grappig vond om te zien.

Wie is spikkel de grote

Ik weet wel wie Spikkel de grote is. Als je kind weleens Pieter Konijn kijkt dat weet je dat wel. Waarschijnlijk is deze persoon om de Logeren Tag uitgekomen. Hierin kun je namelijk lezen dat mijn zoontje niet meer met de Bal wilde slapen omdat Spikkel de Grote hier op heeft gezeten (volgens hem dan).

Nijmeegse vierdaagse alleen lopen

Ik heb ook de Nijmeegse Vierdaagse alleen gelopen. En ik schreef hier ook een blog over voordat de vierdaagse begon. Ik ben benieuwd hoe het deze persoon is vergaan afgelopen vierdaagse. Het was namelijk een hele warme vierdaagse. Ik heb hem gelukkig weer uitgelopen.

Laatste lesdag basisschool

Ik hoop dat deze persoon op tijd heeft gedacht aan de laatste lesdag. En niet net als ik gehaast nog even iets moest kopen in de winkel. Zoals je kon lezen in Oeps! foutje nummer 3.

Top 3 best gelezen blogs

Met 109 blogs online vind ik het leuk om de drie best gelezen blogs nog een keertje in het zonnetje te zitten.

  1. Ongelukje op school, naar de dokter
  2. Mama ik wil niet naar school #deel 2
  3. Giessenburg, lekkere high tea en leuke winkeltjes

 

Zoals ik al vertelde heb ik een leuke winactie. Speciaal voor mijn eerste blogverjaardag, een cadeautje voor jullie. Lees er hier meer over: Een houten bouwpakket + winactie

Iedereen heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog! En op naar nog heel veel blogverjaardagen. Maar laten we beginnen met nog een jaartje erbij 🙂

7 gedachten over “Hoera! Mijn blog bestaat 1 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.