High tea, Babyshower

Vandaag de babyshower van mijn schoonzus. Ja ik word tante. Hoe leuk en bijzonder is dat.De voorpret begon al een paar weken geleden. Ik kreeg een berichtje of ik het leuk vond om bij de babyshower te zijn. Ā Natuurlijk vind ik dat leuk. Gezellig met de dames bij elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen zou wat maken voor de high tea. Ik wist gelijk wat ik wilde maken. Iets heel makkelijks want ik ben niet echt een keukenprinses. Maar wel iets wat perfect past bij een high tea. Namelijk kleine (neger)zoenen met muisjes. Heel makkelijk, en een leuk resultaat. Je koopt mini (neger)zoenen en muisjes. Je snijdt de bovenkantjes van de (neger)zoenen af en doopt deze in een bakje met de muisjes. (zie foto)

babyshower high tea

Iedereen heeft heel erg zijn best gedaan. De tafel stond vol met lekkers.

babyshower high tea

De woonkamer was versiert met ballonnen en slingers. Zo was de high tea, babyshower helemaal af.

Op een vel papier hebben we allemaal opgeschreven welke naam we denken dat de baby krijgt en welke datum ze geboren wordt. Ik ben erg benieuwd of iemand het goed heeft. Ik heb ingevuld 25 oktober en de naam Sam. Over een paar weken zullen we het weten.

Een gedachte over “High tea, Babyshower

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.