Groot Opa’s allebei 90 jaar

Zondag is mijn ene opa 90 jaar geworden en vandaag (maandag) is mijn andere opa 90 jaar geworden.  Ik vind het heel bijzonder dat ze een dag na elkaar jarig zijn. En dat ze deze mooie leeftijd mogen bereiken.

Speciaal voor de verjaardagen van zijn Groot opa’s heeft zoonlief de kleurplaten gekleurd en stickers geplakt. We noemen mijn opa’s voor zoonlief groot opa. Mijn moeder kwam eigenlijk met deze benaming. Omdat overgroot opa best wel lastig is voor een ventje van drie. En ook de groot opa’s zelf vinden deze benaming erg leuk.

image

Vrijdag had ik bloemen besteld voor de beide groot opa’s. Zodat deze mooi thuis afgeleverd zouden worden. Zondag gaf de ene groot opa groot feest op een mooie feestlocatie. Maar het leek me niet zo handig om dan de bloemen te geven. Dan moet hij deze weer meenemen naar huis. Hij heeft zijn verjaardag grootst gevierd met familie en vrienden. Hij was echt aan het stralen de hele dag. Hij was dankbaar en blij dat hij deze dag zo mocht meemaken.

Groot opa die vandaag (maandag) jarig is gaat dit vieren door met zijn kinderen uiteten te gaan. Dus de tekenening van zoonlief aan mijn ouders mee gegeven. En de bloemen zijn op zijn verjaardag bezorgd.

Ik ben heel dankbaar dat ik ze allebei nog heb en op deze manier hun verjaardagen heb kunnen vieren.

2 gedachten over “Groot Opa’s allebei 90 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.