Gratis producten van de maand februari

Hier zie je weer een overzicht van de gratis producten van de maand februari. Er waren weer heel wat leuke geld terug acties te vinden. Deze maand voor een totaal bedrag van €26,66 aan gratis producten. Dit is zonder de producten van de negenmaandenbeurs en huishoudbeurs. Wat ik daar heb gekregen lees je op de huishoudbeurs shoplog en huishoudbeurs shoplog.

Gratis producten van de maand februari  Gratis producten van de maand februari

Waar moet je precies zijn om het gratis te krijgen?

Je kan hier  een persoonlijke tissue Kleenex box maken. Deze krijg je na ongeveer twee weken toegestuurd met een voucher. De voucher waarmee je recht hebt geld terug van Kleenex krijg je tevens ook in je email. Deze voucher moet je opsturen met de streepjescode van de verpakking ( naar een antwoordnummer).

Vileda handschoenen je koopt deze in de winkel en je gegevens inclusief streepjescode van de verpakking stuur je op, hier helaas geen antwoordnummer. Dus is niet helemaal gratis. Het kost je dus wel een postzegel.

Zelf vind ik het niet zo prettig dat je streepjescodes moeten opsturen om zo je geld terug te krijgen. Zo heb je eerder de kans om het te vergeten.

Chocomel, deze actie is geldig tot 10-03-2016 en hiervoor geldt wel op=op. Dus als je een pak koopt kijk dan wel eerst even op de actie nog geldig is. Geldig op de pakken Chocomel mager of Chocomel vers mager

Etos App als je voor 21 maart 400.000 stappen zet dan kijk je een beloning van Etos (maar niet alleen bij 400.00 tussendoor krijg je ook nog een cadeautje van Etos). Wat de beloning is weet ik niet. Wel kreeg ik al een gratis tandpasta aanbieding in de app. Het voordeel is dat je geen geld terug hoeft te vragen. Het bedrag wordt gelijk verrekend bij de kassa. Dus ik liep zonder iets te betalen naar buiten met mijn gratis tandpasta. Bij aanmelding van de app krijg je gelijk al een kortingsbon van €2,50 bij besteding van €15,00. Na 20 maart vervallen de stappen en begint er weer een nieuwe stappenteller actie.

RedBull blikjes je mag vier blikjes kopen (ze moeten wel allemaal op dezelfde kassabon staan). Vul op de site je gegevens in en gebruik hierbij de unieke code: RDBLL40. En je krijgt snel je geld terug gestort.

Via korting is leuk heb ik dit keer de Sensodyne mondwater en de Bugles. Bij de Bugles is het wel zo dat bij aankoop van een actieverpakking emmertje Hesk’nkaas voor de Bugles geld terug krijgt. En alleen als je de Sensodyne mondwater bij de Kruidvat aanschaft krijg je je geld terug.

Ook had ik deze maand gratis Page vochtig toilet papier. Deze actie is helaas afgelopen.

 

Hebben jullie afgelopen maand nog meegedaan met geld terug acties?

 

2 gedachten over “Gratis producten van de maand februari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.