Gratis januari boodschappen 2016 

In de maand januari heb ik weer wat leuke geld terug acties gevonden en een gratis tijdschrift. Helaas was het deze maand iets minder dan voorafgaande maanden maar toch 5 leuke artikelen.

Gratis januari boodschappen

Via Scoupy een pak Crystal Clear ter waarde van €1,17 en via korting is leuk een pak Lassie Zilvervlies rijst + Linzen ter waarde van €1,59. (Beide acties lopen nog)

Beau Monde bestaat 20 jaar vandaar kon je een gratis Beau Monde aanvragen. Het ging zo snel dat ze nu helaas zijn uitverkocht.

Via Eurosparen Campina app Optimel drinkyoghurt en Optimel magere kwark.  Je hoeft hiervoor alleen de code van de verpakking in de app in te vullen en binnen twee weken staan een vastgesteld bedrag op je rekening. Voor de drinkyoghurt is dit een vast bedrag van €1,34 en voor de magere kwark is dit €1,70. Als je het dus goedkoper hebt gekocht heb je nog een extra voordeeltje.

Gratis januari optimel

Dit waren de gratis januari boodschappen. Ik ga weer kijken voor leuke aanbiedingen voor de maand. Volgende maand kunnen jullie lezen welke artikelen ik heb gevonden.

6 gedachten over “Gratis januari boodschappen 2016 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.