Gratis boodschappen gedaan in november

Zoals jullie misschien al eerder op mijn blog hebben gelezen, heb ik al vaker gratis boodschappen gedaan. Het werkt heel simpel. Ik kijk op korting is leuk en op scoupy welke producten er gratis zijn.

En deze boodschappen heb ik in de maand november gratis boodschappen gedaan. In het totaal voor een bedrag van € 16,94. Dit keer alleen de Jos Poel Sparks via Scoupy en de overige producten via Korting is leuk. Van de kassabon maakt je dan een foto en deze moet je dan uploaden. Je krijgt dan een bevestigingsmailtje terug. En bij Scoupy krijg je het geld binnen 2 werkdagen terug. Bij korting is leuk duurt het meestal iets langer, maar meestal staat het binnen een week op mijn rekening.

Wat heb ik allemaal gekocht:

  • Jos Poell Sparks  €1,19
  • Coca Cola Zero 1,5 liter €1,83
  • Persil Power-Mix Caps Universal €6,79
  • Say Yes To Bread Chips €1,39
  • Lassie zilvervliesrijst Linzen €1,69
  • Danone the Greek aardbeien €1,26
  • Plenty schoonmaakdoekjes €2,79

gratis boodschappen gratis boodschappen gratis boodschappen

Een gedachte over “Gratis boodschappen gedaan in november

  1. Dat zijn dan ook typisch producten die ik nog niet zou willen als ze gratis werden weggegeven … oh. Rijst en linzen lijkt me bijvoorbeeld geen lekkere combinatie. Dat heb ik ook met geroosterd brood en spaghetti, trouwens. Ik weet niet eens wat Sparks zijn, dus ik mis niks. En wegwerpschoonmaakdoekjes gebruik ik niet zo veel. Chips gemaakt van brood en er dan bijna net zoveel voor betalen als een normaal brood?
    They saw you coming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.