Graafmachine 4D puzzel review + winactie

Mijn zoontje vindt het erg leuk om met auto’s en machines te spelen. Maar ook puzzels maken doet hij erg graag.  Ik wist niet dat er ook 4 D puzzels waren voor kinderen met machines. Totdat ik deze graafmachine 4 D puzzel tegen kwam op 100%CADEAU. En ze hebben er zelfs nog drie andere namelijk een bulldozer, kiepwagen en een wals.

Samen met mijn zoontje zijn we de graafmachine in elkaar gaan zetten. Het is een puzzel met 46 stukjes, hij is eigenlijk geschikt voor iemand vanaf 8 jaar. Maar samen zijn we er goed uitgekomen. Mijn zoontje heeft alle onderdelen uit de verpakking gehaald. Hij was ook begonnen met de beschrijving “lezen”. Maar die taak heb ik toch maar overgenomen. Het merendeel van de onderdelen heeft hij aangegeven en ik heb ze dan op aan elkaar gezet.

4D puzzel 20160713_181643780_iOS 20160716_064011705_iOS 20160716_064040776_iOS 20160716_071728481_iOS 20160716_083135598_iOS

Eerst maak je vier lossen stukken en op het laatst zet je alles dan in elkaar. Zo heb je dan een hele leuke graafmachine in elkaar gezet. De beschrijving was trouwens duidelijk. Mijn zoontje vond het erg leuk om samen de graafmachine te maken waar hij daarna mee kon spelen. Wel moesten er daarna sommige onderdeeltjes weer even vast gezet worden.(je weet vast wel hoe kleine kinderen kunnen spelen 😁)

Ik heb ook nog leuk nieuws voor jullie! Ik mag één 4D puzzel weggeven naar keuze en twee opblaasbare pluizige speelbal Funny Face. Erg leuk om met dit lekkere weer buiten mee te spelen. En je mag zelf kiezen welke kleur je wilt hebben van de pluizige speelbal Funny Face.

Inflatable Furry Balls

Benieuwd naar welke leuke dingen ze nog meer hebben? Kijk dan op www.100pcadeau.nl 

Wat moet je doen om kans te maken op een 4D puzzel naar keuze of een van de twee opblaasbare pluizige speelbal Funny Face van 100%CADEAU:

 • Like de Facebookpagina van Saskia’s wereld en het bericht op Facebook van de winactie.
 • Vertel in een reactie (met geldig emailadres) of je kans wil maken op een van de 4D puzzels en/of de opblaasbare pluizige speelbal Funny Face.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met 14 augustus.

De winnaar van de 4D puzzel is geworden Brit. De winnaars voor de speelbal Funny face zijn Jan en Liesbeth geworden. Alle drie van harte gefeliciteerd. Ik zal jullie vanavond een email sturen.

Niet gewonnen? Je kunt elke maand kans maken om je aankoopbedrag terug winnen terug te winnen bij 100%CADEAU.

Dit artikel bevat een opgestuurd product

36 gedachten over “Graafmachine 4D puzzel review + winactie

 1. Supergrappig die funny face speelballen! Daar doe ik dus heel graag voor mee, ik weet zeker dat ik mijn 2 meiden daar heel blij mee maak!

 2. Wat een leuke 4D puzzel. Nog nooit gezien.
  Mijn kleinzoon vindt het vast cool, zoals hij zelf altijd zegt.
  Ik doe graag mee met deze winactie.

 3. Iedereen ziet hem over de tafel gebogen
  met een zoekende blik in z’n ogen.
  Voor hem liggen weid en zijd
  allemaal stukjes uitgespreid.
  Al die stukjes passen in elkaar.
  De vraag is alleen: hoe en waar?
  Op het deksel heeft hij een voorbeeld staan.
  Daar heeft hij een beetje houvast aan.
  Hij blijft bezig, de hele avond.
  Zo’n puzzel is best verslavend!
  Nu is er een gave actie,
  En geef hierop graag mijn reactie.
  Deze graafmachine puzzel wil m’n zoontje graag winnen,
  dan kan het puzzelplezier gaan beginnen…

 4. Wat een leuke actie zeg. Ik doe mee voor de 4D puzzel, lekker creatief bezig zijn met de kids. Ik volg ook via fb. fijne dag. liefs melissa

 5. Pingback: Winactie 4D puzzel | 100% CADEAU
 6. Ik zou heel graag kans maken op de puzzel. Benieuwd of mn stiefzoon samen met onze zoon er iets moois van kan bouwen! Een leuke uitdaging voor in de zomervakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.