Een goed begin van het nieuwe jaar met een bloghop

Vandaag is de start van het nieuwe jaar en deze start ik samen met andere bloggers met een nieuwjaarshop. Een dag waar je veel leuke bloggers aan mee doen met leuke verhalen en op elke blog een winactie. Je kunt van blog naar blog hoppen. Jullie kunnen de bloghop beginnen vanaf mijn blog en zo nieuwe blog ontdekken. Maar misschien hebben jullie al diverse blogs achter jullie gelaten en zijn jullie via de blog Thuisleven op mijn blog gekomen. Een blog vol met leuke cash back acties, reviews en tips.

Welkom!

Welkom op Saskia’s wereld. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op mijn blog komen zal ik me even voorstellen. Ik ben Saskia (34 jaar oud) en sinds 30 september 2015 actief op Saskia’s wereld. Ik ben moeder van een zoontje van 5 jaar. Ik blog momenteel voornamelijk over de dagelijkse dingen, leuke DIY’s, reviews over producten en uitstapjes.

Waar maak je kans op?

Er is een nieuw soort boek op de markt. Ik kende dit helemaal nog niet. Maar helemaal van deze tijd. Een boek wat je gewoon kunt lezen maar ook met een app waardoor het nog interactiever (voor)lezen wordt. Een boek wat is bedacht door drie studenten Rosalie de Moel, Sem Broere, en Elliot Elchanan Hagemeijer, die Communication & Multimedia Design studeren aan de Haagse Hogeschool.

Waar gaat het verhaal over?

Het gaat over een jongen die net is verhuisd. Tijdens de verhuizing is de doos met zijn knuffels kwijtgeraakt. Max gaat op avontuur op zoek naar zijn knuffels en de mysterieuze FL..

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op het Boek De avonturen van Max, Op zoek naar Flo…:

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met zondag 6 januari. Maandag 7 januari zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Hoppen jullie weer verder?

Gaan jullie weer door met deze bloghop naar Metmirjam? Moeder van Fiene (3 jaar) en vrouw van Michiel. Op haar blogt deelt ze haar ideeën, recepten, ervaringen, aankopen en wat er verder nog in mijn (gezins)leven voorbij komt.

59 gedachten over “Een goed begin van het nieuwe jaar met een bloghop

 1. Ook ik had over dit soort boeken nog niets vernomen.
  Het lijkt me dan ook zeer leuk om dit boek samen met mijn kids te ontdekken.
  En het verhaaltje gaat over zoekgeraakte knuffels?… Mijn beide kids gaan zich zeker volledig kunnen inleven…
  Alle zoekgeraakte knuffels zijn hier, gelukkig, steeds teruggevonden. Hopelijk zal dit voor Max ook zo zijn! 😉

 2. De beste wensen voor 2018! Ben erg nieuwsgierig naar dit boek met app. Mijn zoontje en ik houden erg van samen lezen, dat komt helemaal goed!

 3. Hop hop, leuk deze bloghop! En mijn interesse is gewekt door de omschrijving van dit boek met app. Ik maak graag kans! Helaas heb ik geen FB.

 4. Ergens weet ik niet of ik het nou zo goed vind dat bij zoiets fijns als voorlezen ook weer een smartphone komt kijken, maar nieuwgierig ben ik wel, dus ik doe graag mee!

 5. Ik heb al eerder een review van dit boek gelezen en vond hem toen supertof. Ik ben toen alleen vergeten hem op het verlanglijstje te zetten, dus ik doe nu heel graag mee met deze winactie!

 6. Allereerst de allerbeste wensen! Lijkt me een erg leuk boekje om voor te lezen aan onze jarno van 4 of misschien kan grote zus elise van 6 dit boekje wel voorlezen! Ik volg uiteraard via FB. Liefs melissa

 7. Leuk! Mijn dochter heet Floor, dus wij hopen natuurlijk dat ze in het boek op zoek naar Floor zijn 😉. Ook leuk om zo kennis te maken met een naamgenoot via dit blog. Groetjes Saskia

 8. Leuke actie ik doe graag mee voor mijn eigen avontuurlijke zoontje zodat ik een leuk avonturen verhaaltje aan hem voor kan lezen.

 9. Leuk zo’n nieuwjaarsbloghop.
  Graag doe ik er aan mee voor mijn kleindochter van 7 jaar.
  Dit leuke boek: Op zoek naar Fl… , dat kan zij sinds kort zelf al lezen.
  Het gaat nog een beetje langzaam, maar het gaat al steeds beter.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.
  Ook wil ik je nog even een gelukkig en gezond 2018 toewensen.

 10. Ik doe heel erg graag mee! Wat leuk zeg. Ik hoop voor de studenten dat het ook blijft verkopen. Slim plan. Waarom komen wij daar nu nooit op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.