geluksmuntje

Geluksmuntje, wie gun jij een beetje extra geluk? 

Soms zijn er van die momenten dat iemand in je omgeving een beetje extra geluk kan gebruiken. Of je wil iemand succes wensen voor bijvoorbeeld zijn of haar zoektocht naar een nieuwe baan. Er zijn heel veel momenten waarop je iemand succes wil wensen. Of gewoon even laten weten dat je aan die persoon denkt. Dit kun je natuurlijk doen met een kaartje of Whatsappje. Maar hoe leuk is het om dit met een geluksmuntje te doen.

Ik mocht een vriendin blij maken een geluksmuntje. Er zijn heel verschillende soorten muntjes. Maar op geluksmuntjes.nl heb ik er eentje gevonden die echt bij haar en onze vriendschap past. Namelijk het geluksmuntje op een kaart met vriendschap. Ik gun haar al het geluk in de wereld en hopelijk helpt het geluksmuntje hierbij. Ik had de kaart natuurlijk gewoon op de post kunnen doen. Maar ik vond het veel leuker om hem haar persoonlijk te geven. Tijdens het etentje afgelopen dinsdag heb ik hem aan haar gegeven. Haar reactie was echt super lief. En ze was heel blij met het muntje. Gewoon even een extraatje om te laten zien dat ik blij ben met haar vriendschap en dat we er voor elkaar zijn.

Zelf heb ik ook een geluksmuntje. Ik heb hem aan mijn autosleutel zitten. Zodat ik het geluk altijd bij me heb. geluksmuntje

Of je nu wel of niet in geluksmuntjes geloofd, de persoon aan wie je het geeft zal altijd al heel erg blij zijn met het lieve gebaar. En ja wie weet werkt het wel. Ook jullie kunnen iemand blij maken met een geluksmuntje of voor jezelf een leuke uitkiezen.

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op een van de twee geluksmuntjes inclusief sleutelhanger:

  • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet en laat weten welk geluksmuntje je kiest.
  • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
  • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met zondag 27 november. Maandag 28 zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Voor wie zou jij een geluksmuntje willen winnen?

Gefeliciteerd Astrid en Kool-Family. Jullie mogen iemand heel blij maken met een geluksmuntje!

2 gedachten over “Geluksmuntje, wie gun jij een beetje extra geluk? 

  1. Lijkt me heel erg leuk voor mijn beste vriendin. Ik zou kiezen voor liefste vriendin. Om haar te laten merken dat ze heel speciaal voor me is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.