Geluksmomentjes 2015

De laatste dag van het jaar. Een mooi moment om terug te blikken op 2015. Ik heb ervoor gekozen om terug te blikken door voor elke maand een geluksmomentje uit te kiezen. Voor de ene maand was het lastiger om een geluksmomentje te kiezen dan voor de andere maand. In de maand december was het lastig kiezen omdat er veel geluksmomentjes waren.

Januari

29 januari is de verjaardag van mijn vriend. Zoonlief had op de kinderopvang een tekening voor hem gemaakt die hij vol trots aan mijn vriend gaf.

geluksmomentjes januari

Februari

Op 27 februari waren mijn vriend en ik alweer 11 jaar samen. Om dit te vieren gingen we bij de Griek uiteten. Even een gezellig momentje samen en dat gebeurd niet zo vaak.

geluksmomentjes februari

Maart

Er was een surprise babyshower georganiseerd voor een vriendin. Iedereen had wat hapjes gemaakt. Ik heb de mini negerzoenen met muisjes gemaakt. Een makkelijk en leuk hapje voor een babyshower. Ze was erg verrast. We hadden ook één spelletje gedaan. Iedereen moest haar babyfoto meenemen en als ze deze goed had gematcht dan mocht ze een cadeautje open maken.

geluksmomentjes maart geluksmomentjes maart

April

Pannenkoeken eten op de verjaardag van mijn schoonmoeder, een mooi momentje die voor altijd bij zal blijven.

geluksmomentjes april

Mei

Door vrienden werden we meegevraagd voor een weekendje weg. Heerlijk om te zien hoe deze twee mannetjes lekker aan het spelen zijn.

geluksmomentjes mei

Juni

Ja dit kan niet anders dan de verjaardag van mijn zoontje. Hij is drie jaar geworden en omdat we een springkussen voor een weekend hadden gewonnen vierden we zijn verjaardag buiten.  Het was heerlijk weer die dag. Alleen een beetje te veel wind voor een tent die we hadden neergezet. Achteraf was die tent eigenlijk ook nog overbodig. Mijn zoontje heeft een hele leuke verjaardag gehad.

geluksmomentjes juni geluksmomentjes juni

Juli

Zoonlief kon nu eindelijk naar de theater voorstelling van Brandweerman Sam. We hadden al eerder kaarten voor de voorstelling in  februari  bij een theater in de buurt. Alleen konden we toen niet gaan omdat zoonlief ziek was. De voorstelling vond hij heel leuk maar ook wel spannend. Hij heeft de gehele voorstelling op schoot gezeten.

geluksmomentjes juli

Augustus

Deze maand werd zoonlief overdag zindelijk. Ja dan ben ik toch echt een trotse moeder die dat als geluksmomentje ziet voor deze maand. En heerlijk om maar alleen nog maar voor het slapen gaan een luier aan te hoeven doen.

geluksmomentjes augustus

September

We gingen een aantal dagen op vakantie. Even lekker er tussen uit. Dat zijn natuurlijk heel veel geluksmomentjes. Maar we zijn ook naar een Wildpark geweest. Een park waar je met je auto door heen mag rijden. Je kon op 6 verschillende punten de auto uit om de dieren te voeren. Dit vond ik toch wel het leukste van de vakantie.

geluksmomentjes september

Oktober

Drie oktober waren vrienden van ons 7 jaar getrouwd. En dit besloten ze te vieren met een leuke band in een zaaltje. Zoonlief bleef slapen bij vrienden en we hoeven hem pas de volgende dag op te halen. Een gezellige avond dansen, kletsen, drankje erbij en met de taxi naar huis.

geluksmomentjes oktober

November

Op 2 november ben ik voor het eerst tante geworden. Dit is toch wel een heel mooi geluksmomentje van deze maand

geluksmomentjes november

December

Tja zoals ik al schreef was december de maand die het lastigste was om te kiezen uit alle geluksmomentjes. Maar ik heb gekozen voor het geluksmomentje Sinterklaasavond. Zo geweldig om te zien hoe zoonlief vol spanning naar de Video van de Sint zat te kijken en daarna de cadeautjes uit mocht pakken.

2 gedachten over “Geluksmomentjes 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.