Wat geef jij dit jaar met vaderdag? (+winactie)

Vroeger maakte je op school een asbak (ondanks dat mijn vader niet rookt) of een ander kunstwerkje. Maar als je ietsjes ouder bent, dan moet je toch zelf gaan verzinnen wat je voor cadeautje wilt kopen. Zo heeft hij al regelmatig een luchtje, diverse biertjes of een cadeaubon van een tuincentrum gehad voor vaderdag. Iets unieks bedenken vind ik dan ook best lastig. Wat geef jij dit jaar met Vaderdag?

Dit jaar zag ik een leuk idee bij Yoursurprise voor vaderdag. Ook nog een ideetje nodig, neem dan hier een kijkje voor de Vaderdag ideetjes. En voor 16:00uur besteld is de volgende dag al is huis. Zeker omdat Vaderdag al in zicht is, is dat wel makkelijk. Ik heb mijn vader wel vaker een flesje wijn cadeau gedaan met Vaderdag. Maar dit jaar krijgt hij er eentje met twee gepersonaliseerde wijnglazen. Ik heb hem zondagavond besteld en deze is vandaag bezorgd.  Zo ziet zijn wijnglas eruit zijn. (mijn vader zal deze blog nog niet lezen, dus op Vaderdag zal het nog een verrassing voor hem zijn).

In luxe houten kist met schuifdeksel wordt er een fles rode wijn (Luc Pirlot Merlot) met 2 gegraveerde wijnglazen van Royal Leerdam bezorgd. Deze ga ik met Vaderdag persoonlijk overhandigen. Ook heb ik er nog een gratis kaartje bij gedaan met een persoonlijke boodschap. De glazen en de fles wijn zitten stevig vast in de kist zodat ze veilig vervoerd kunnen worden.

Wat voor wijn is het?

Naam: Luc Pirlet Merlot
Inhoud: 750 ml
Land: Frankrijk
Druif: Merlot
Wijnsoort: rood, soepel en fruitig
Karakter: De Merlot heeft een intense neus van zwart fruit met een hint van vanille. Het is een volle, evenwichtige, robuuste wijn met een lange afdronk.

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op een wijnpakket van Yoursurpise

 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

Winactie loopt tot en met 15 juni tot 12:00uur.

Gefeliciteerd Moniek S je hebt gewonnen!

 

16 gedachten over “Wat geef jij dit jaar met vaderdag? (+winactie)

 1. Ik doe heel graag mee. Samen een wijntje drinken als de kids slapen is toch het genot van elke ouder. Voor mij dus niet alleen een leuk Vaderdag kado maar meteen ook een moment van; samen genieten!

 2. Bedankt voor je creatieve idee!
  Erg leuk! Ik doe graag mee met je winactie en hoop natuurlijk dat mijn meiden dit cadeau zondag aan opa kunnen geven!

 3. Mijn vader is al 84, maar staat nog steeds voor iedereen klaar en is de spil van onze hechte familie!
  Hij verdient wel wat verwennerij op Vaderdag en ik loot graag voor hem mee.
  En hij drinkt natuurlijk graag een wijntje.

 4. Wat leuk ! Mijn man is een wijn liefhebber dus het zou heel leuk zijn als de Kinderendit pakket kunnen geven.

  Voor mijn schoonvader heb ik nog geen inspiratie. Weer een douche setje of boodschappen pakketje word zo afgezaagd inmiddels

 5. De eerste avond dat ik bij mijn vriend op bezoek kwam had hij 1 wijnglas in de kast staan. Die had hij voor mijn bezoek geleend van de buren. Daar kwam ik pas een jaar later achter. Hij dronk wijn gewoon uit een glas. Dus het lijkt me een heel leuk cadeau voor hem.

 6. Wow! Voor mijn papa , mijn held, mijn alles, van stoere sterke papa die alles kan , daarna toen ik ging puberen was hij de stomste , tot ik zelf weer ouder werd en hem steeds meer ging waarderen om wie hij is om wat hij doet en zegt en op wie ik stiekem steeds meer lijk. En als ik heel eerlijk ben staat hij weer torenhoog op zijn voetstuk. Ik wil er niet aan denken ooit zonder hem te moeten. Mijn papa die mij heeft leren wijn drinken, die mij de wijn heeft leren waarderen en met wie ik geregeld samen het glas hef! Gewoon dus voor mijn papa van wie ik zielsveel hou

 7. Wat leuk! Doe graag mee voor mijn lieve vader die na een aantal moeilijke jaren zich nu super alleen red, en altijd voor zn kinderen en kleinkinderen klaarstaat ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.