Eropuit-tag

Ik ben door Mirjam van Meervoormir getagd om de Eropuit-tag in te vullen. De eropuit-tag is een vragenlijst bedacht door Linda van Mamaliefde. Een tag met diverse vragen over een dagje uit. Gisteren zijn mijn zoontje en ik samen op pad gegaan naar het Snorfestival in Utrecht. Ik was er zelf nog nooit geweest. Maar op de site zag het er al heel leuk uit.

Wat neem je altijd mee als je op pad gaat?

Als we op pad gaan dan neem ik altijd mijn telefoon en portemonnee altijd mee. Maar ook voor mezelf een flesje water en voor mijn zoontje een pop-up fles gevuld met water. Het ligt eraan wat we gaan doen, maar vaak nemen we de buggy ook nog mee. Altijd handig om de tas aan te hangen en als mijn zoontje moe is kan hij eventjes in de buggy zitten. Meestal probeer ik mijn zoontje een gekleurde broek aan te doen. Zodat mocht hij even weg lopen hij wel op valt tussen de andere kinderen. Gisteren had ik hem daarom ook een rode broek aan gedaan.

Hoe vaak ga je gemiddeld op pad?

Tja dat is heel verschillend. Het ene weekend gaan we allebei de dagen op pad. En een andere keer blijven we een heel weekend thuis. Of hebben we afspreken bij familie of vrienden thuis.

Ga je alleen op pad met de kinderen of altijd samen met je partner?

Dat ligt er net aan hoe het uit komt. Ik ga ook weleens alleen met mijn zoontje op pad. Zo zijn we samen naar de Veiligheidsdag in Schiedam geweest en dit het weekend zijn de poppenkast theater geweest bij de plaatselijke speeltuin. En gisteren samen naar Het Snorfestival. Maar het merendeel gaan we met zijn drietjes op pad.

Wat is je favoriete attractiepark?

Dit vind ik een hele lastige. Vorig jaar zijn we in Julianatoren geweest en dit jaar zijn we naar Toverland gegaan. Allebei hele leuke attractieparken voor kinderen. Toverland is ook erg leuk voor volwassenen. Maar ja ik moet toch een keuze maken. En dan kies ik voor Julianatoren omdat dit zeker een park is waar ik nog een keertje heen wil met mijn zoontje. En dit ook een park is waar hij in meer attracties durft dan in Toverland.

Wat is je favoriete dierentuin?

Dat is toch echt wel Diergaarde Blijdorp. Een mooie diergaarde die altijd bezig is om het park nog mooier te maken. Waardoor het ook leuk is om hier vaker heen te gaan.  We hebben hier ook een abonnement van. En deze diergaarde zit bij ons ook in de buurt.

Wat is je favoriete museum?

Vorig jaar ben ik voor het laatst in een museum geweest. Dit was het museum van Beeld en Geluid. Maar ik moet echt nog vaker een keer een museum bezoeken om een favoriete uit te kunnen kiezen. Ik merk nu pas eigenlijk hoe weinig ik naar een museum ga.

Wat is je favoriete gratis uitstapjes?

Dat is toch wel de kinderboerderij. Diertjes kijken en daarna spelen in het speeltuintje.

Welk uitstapje in het buitenland was de grootste verrassing?

Vorig jaar waren we in Duitsland op vakantie. We zijn toen naar een Wildpark in Daun geweest. Een park waar je met je auto door heen mag rijden. Je kon op 6 verschillende punten de auto uit om de dieren te voeren. We vonden het park zo leuk dat we zelfs twee keer er zijn geweest tijdens de vakantie.

Welke uitstapjes staan er nog op je wishlist?

Naar Wildlands in Emmen zou ik nog heel graag willen. Ik ben wel al een aantal keer geweest in Dierentuin Emmen voordat het verbouwd werd. Maar ik ben wel erg benieuwd hoe het er nu uit ziet. Helaas is het voor ons net iets te ver weg om zomaar even heen te gaan.

Waar zou je niet snel nog een keer heen gaan?

Gelukkig nog geen tegenvallend uitstapje gehad.

 

Nu geef ik de eer aan een andere blogger om de tag in te vullen, Martine van Supermoms. Ik ben erg benieuwd naar jullie favorieten.

Een gedachte over “Eropuit-tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.