Voor de eerste keer een prikcadeautje

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen in Laatste keer naar het consultatiebureau heeft mijn zoontje afgelopen vrijdag een vaccinatie gekregen. Namelijk de DKTP prik, deze krijgt een kind voor zijn vierde verjaardag. Wij kregen de uitnodiging voor het bezoek aan het consultatiebureau rond de 3 jaar en 9 maanden. En ik denk dat de meeste consultatiebureaus ook deze leeftijd aanhouden.

Dit keer heeft mijn zoontje voor het eerst een prikcadeautje gehad. Hij wilde al een tijdje graag een (zoals hij het zelf noemt ) poepiescheet. Dus nadat hij zijn prik had gehad zijn we die samen gaan kopen. Wat is dan een poepiescheet? Nou dat is een scheetkussen. Hij heeft dit voor het eerst bij een vriendje gezien. En hij ligt elke keer helemaal in een deuk. Dus dat verzacht de pijn wel van de prik en denkt hij hopelijk snel niet meer aan de prik.  

prikcadeautje

Vrijdagmiddag heeft hij nog veel “scheten” gelaten. Maar omdat hij zich daarna niet meer lekker voelde heeft hij het scheetkussen links laten liggen. Pas zondag vond hij het weer leuk om met het scheetkussen te spelen. En hij had me toch een lol.

Hebben jullie weleens een prikcadeautje gegeven?

3 gedachten over “Voor de eerste keer een prikcadeautje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.