Echte post is veel leuker, snailmail challenge 

Ik ben de tweede mama challenge aangegaan. De Snailmail challenge: verstuur echte post! Met de kerst probeer ik altijd wel kaarten te versturen. Maar het is wel eens voorgekomen dat de kaarten pas na de kerst bij de mensen op de deurmat vielen. Ik had me voorgenomen om op vakantie meerdere kaarten te versturen. Maar ja ik was mijn adresboekje vergeten. Dus dat was niet zo handig.

snail mail challenge

Het adres van mijn ouders wist ik dan wel uit mijn hoofd (ook niet zo gek want op dit adres heb ik zelf ook een tijd gewoond). Tja daar gingen mijn goede bedoelingen om meerdere kaarten te versturen. Maar gelukkig is er eentje wel op de post gegaan.

Ik heb mijn zoontje aan het werk gezet om de kaart te maken. Hij mocht de kleur van het karton uit kiezen en ging daarna aan de slag met tekenen. Hij heeft ook een zonnetje op de kaart getekend. Maar omdat hij het met geel getekend heeft valt deze niet zo goed op (links boven zou hij moeten staan op de kaart).

En de tekst voor in de kaart, die heeft mijn zoontje zelf bedacht. Zijn (nep)crocs zijn net een paar dagen geleden kapot gegaan en dat moest toch ook echt in de kaart. Ook moest er nog extra in dat hij ze lief vindt.

Snailmail challenge 1 snailmail challenge 2 Snailmail challenge 3 Snailmail challenge 4

Hoe vaak stuur jij nog iets via de post? Ik eerlijk gezegd niet zo heel vaak. Ja met de kerst dus, maak ook met een geboorte en soms met een verjaardag. Dit maakte deze mama challenge extra leuk. Dingen doen die je eigenlijk niet zo vaak doet. En waar elke mama een andere draai aan geeft. Lees hier hoe de andere mama’s van de challenge het hebben aangepakt.

  • Marguerita van Marstyle, haar oudste dochter heeft echt iets heel liefs gedaan voor haar zusje.
  • Merel van Lotuswritings, ze neemt zich voor om nu toch vaker echte post te versturen.
  • Cindy van Leven als mama, ze heeft haar dochtertje Ninthe aan het werk gezet om oma en oom te verblijden met ware kunstwerkjes.

12 gedachten over “Echte post is veel leuker, snailmail challenge 

  1. Wat leuk! Super om zo samen bezig te zijn met je zoon. Echte post is inderdaad zoveel leuker. Ik merk dat wij met verjaardagen van de kinderen ook weinig kaarten meer krijgen. Het gaat er een beetje uit ofzo. Wel heb ik pas meegedaan met een journaling bible snail. Erg leuk, ook om te ontvangen.

  2. Pingback: Tante Jannie's Postkamer - MC2016 Snailmail - Kreanimo
  3. Pingback: Mama Challenge #4: Verstuur echte post – opnr16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.