DIY hartje aardappelstempel valentijnskaart 

Over minder dan een maand is het alweer Valentijnsdag vandaar dat ik samen met mijn zoontje ben gaan knutselen. En dit keer met een aardappelstempel voor een leuke valentijnskaart. Deze is heel eenvoudig te maken. Hieronder zie je wat je nodig hebt voor het maken van deze kaart.

Benodigdheden:

  • Verf (ik heb hiervoor de SES Vingerverf gebruikt)
  • Aardappel
  • Hartjes uitsteekvormpje (ik gebruikte die van mijn zoontje zijn bakset van de Ikea)
  • Papier
  • Plastiek bordje (of iets anders om de verf op te doen)
  • Klein mesje

De aardappelstempel had ik alvast een avond van te voren gemaakt. Ik vond het niet handig om dit samen te doen. En je bent binnen een paar minuten klaar met het maken van deze stempel. Je snijdt de aardappel door en je pakt het hartjes uitsteekvormpje. Deze duw je voorzichtig in de aardappel. En met een mes snijd je dan zachtjes tegen het uitsteekvormpje aan. En zo is de stempel klaar voor gebruik.

valentijn hartjesstempel valentijn stempelen valentijn stempels valentijn resultaat

Het stempelen gaat heel makkelijk en mijn zoontje vond het heel leuk om te doen. Even dubbel vouwen, persoonlijke tekst aan de binnenkant en je hebt een leuke persoonlijke valentijnskaart voor bijvoorbeeld Opa en Oma of voor je partner.

3 gedachten over “DIY hartje aardappelstempel valentijnskaart 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.