Brooklyn Nights, the dinner show!


Via Facebook was er een winactie bij Weekend om 2 kaarten te winnen voor de dinner show Brooklyn Nights. Ik had helaas geen kaarten gewonnen. Maar een vriendin van mij wel. En ze vroeg of ik met haar daar heen wilde. Natuurlijk wilde ik dat. Ik ben al wel eens naar de theatershow van Brooklyn Nights geweest. Maar ik heb nog nooit het dinner gedeelte meegemaakt. Dus ik was heel erg benieuwd hoe dat zou zijn.  Ze had haar gegevens naar Weekend gemaild en we konden een datum naar keuze kiezen om naar de dinnershow te gaan. En zaterdagavond was de avond dat we er heen zijn geweest.

Brooklyn Nights is een theater dinnershow. Een avond waarbij je vermaakt wordt met muziek en dans. Echt een waar spektakel. Bij binnenkomst krijg je een bandje om je pols en kaartje waar je tafelnummer en je stoelnummer voor de theatershow op staat. Voordat we de zaal in gingen werden we in de foyer ontvangen met een hapje en een drankje. Erg leuk om te zien dat iedereen zich speciaal had aangekleed voor een gezellig avondje uit.

Daarna was het tijd om naar de zaal in te gaan waar we gingen eten. Iedereen werd persoonlijk naar zijn tafel begeleidt. Wij zaten aan een hoge tafel samen met twee andere mensen. Als je met een klein gezelschap bent, dan kan het zijn dat je met onbekende mensen aan tafel zit. Voor mij was  dit trouwens een hele nieuwe ervaring, eten en entertainment tegelijk. De gehele zaal wordt gebruikt als een groot podium. Er wordt op de tafels gedanst en gezongen.

Dit was het menu:

Voorgerecht

Salade van geroosterde pompoen met een wolkje rucola en flinterdun gesneden gerookte ribeye geserveerd met Modena balsamico azijn

Tussengerecht

Cappuccino van rode duurzaam geteelde paprika met een luchtige schuimlaag

Hoofdgerecht

Filet van Eco Field kalfshaas met zalfje van wintersegroenten en een bloemkool stamppot

Dessert

Huisgemaakte traditionele Franse creme brulee

Brooklyn Nights voorgerecht Brooklyn Night tussengerecht Brooklyn Nights hoofdgerecht brooklyn nights nagerecht

Het eten smaakte zeer goed. Bij het dessert werd de creme brulee aan tafel door een kok aangestoken. En dit zorgde voor een leuk effect.

Na de koffie met chocolade werden we naar het theater begeleidt onder luidt applaus van het personeel.

LA the Voices zijn een van de speciale gasten bij Brooklyn Nights. Hier kun je een stukje van hun optreden zien.

Na deze spectaculaire theatershow is de avond nog niet voorbij. In drie verschillende zalen is namelijk de afterparty. Wij kozen ervoor om naar de pianobar te gaan. Hier zongen Remko Harms, Peter Strykes en Annelieke Bouwer elk wat mooie liedjes. Even heerlijk rustig zitten en genieten van de zang. Ze liepen ook met hapjes rond. Maar die hebben we even overgeslagen want we hadden al meer dan genoeg gegeten.

Als je denkt dat de avond voorbij, dan is er nog een grand finale. De dansers en danseressen zorgen ervoor dat alle gasten bij de uitgang komen. Hier werd er nog gezongen en gedanst en daarna gingen we via een erehaag naar buiten. Wat een topavond was dit! Bedankt Saskia dat ik met je mee mocht. Ik heb genoten van deze mooie en bijzondere avond.

2 gedachten over “Brooklyn Nights, the dinner show!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.