Bouwen en timmeren met Totum Construxions

Hoe heerlijk is het om op een zondagochtend samen te kunnen spelen. Geen school, geen werk. Samen gingen we aan de slag met Totum Constuxions. Lekker in onze pyjama’s met blokken en een hamer aan de slag. In de doos zit een blaadje met voorbeelden wat je er allemaal mee kan maken. Maar daar keek hij niet naar. Hij wilde heel graag de kraanmachine die op de doos stond maken.

Nou dat was geen probleem, want ook die stond (gelukkig voor mij) op de beschrijving. Stiekem heb ik een paar “reken” vragen tussendoor gesteld. Wil jij de twee blokjes pakken met één gaatje? We hebben vier rode pinnen nodig, leg jij deze alvast klaar? Nou dat ging allemaal zonder probleem. Want hij wilde natuurlijk die mooie kraanmachine maken. En hoe leuk is het om dan met een hamer aan de slag te mogen gaan.

totum-construxions-1 totum-construxtions-2 totum-construxtions-3 totum-construxtions-4

Normaal gesproken mag hij natuurlijk niet timmeren op speelgoed. Want ja dat is zonder want dan gaat het stuk. Hij vond wel dat de kraanmachine wielen nodig had. Dus die heeft hij er onder gedaan. Maar er kunnen natuurlijk ook hele andere creaties gemaakt worden. Na het spelen is het weer makkelijk uit elkaar te halen. En kun je daarna weer nieuwe creaties maken.

 Wat zit er allemaal in de doos?

Totum Construxions

In de doos zitten genoeg blokjes om een kraanmachine te maken. Maar daarna hou je nog genoeg blokjes over om de graafmachine te maken (als je de kraanmachine geen extra wieltjes geeft 😉 ). Onder andere te koop bij Bol.com voor maar €13,95

Tips!
Tip 1: Speelgoed van het jaar

Totum Construxions is genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar Award 2016 in de categorie 4-5 jaar. Je kunt nu stemmen op je favoriete speelgoed. Kijk op www.speelgoedvanhetjaar.nl en breng een stem uit op jouw favoriete speelgoed! Ik heb gestemd op Totum Construxions. Met je stem maak je ook nog eens kans op hele mooie speelgoedprijzen.

Tip 2: Totum Knutselclub

Er is een totum knustelclub waar je je gratis voor kunt aanmelden. Ik heb mijn zoontje hiervoor aangemeld. Je zult misschien wel denken, wat houdt dit dan in. Nou je krijgt een persoonlijke Knutselclubpas, digitale nieuwsbrieven met leukte knustelideetjes en winacties. Een uitnodiging voor het nationale Totum knustelevent en kans om deel te aan exclusieve fotoshoots, filmopnames, meet & greets met Tess of het winnen van een Totum kinderknutselfeest!

Hebben jullie al gestemd op het speelgoed van het jaar? En welk speelgoed is jullie favoriet?

Een gedachte over “Bouwen en timmeren met Totum Construxions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.