Een borrel die stiekem een babyshower bleek

Drie weken geleden was het dan eindelijk zover. Onder het mom van een nieuwe bloggersborrel werd Miriam van MeervanMir gelokt voor haar eigen babyshower. Stiekeme plannetjes werden al gesmede en in een aparte app hadden we al de grootste lol.

Zoals jullie misschien wel weten is Miriam in verwachting van haar derde meisje. Ze is rond 8 oktober uitgerekend. Dus nog ruim op tijd voordat de baby komt want bij een vorige babyshower (van een vorige zwangerschap) waren haar vliezen gebroken. De babyshower vond speciaal plaatst op een hele leuke locatie, namelijk Stan&Co in Utrecht. Als je hier een keertje heen gaat dan is de eigen gemaakte ice tea zeker een aanrader.

Nu was het alleen wel hopen dat het echt een verrassing was en dat ze de afgelopen tijd nog niets door heeft gehad. Want dat zou toch jammer zijn geweest. Maar gelukkig heeft ze helemaal niks doorgehad. En kwam ze totaal verrast binnen lopen op haar eigen babyshower.

We kregen allerlei lekkers voorgeschoteld. Maar niet alles was aan mij besteed. Zo heb ik de stierenballen maar even gelaten voor wat het is. Ik zag het niet zitten om deze te proberen. En er was zoveel andere lekkers dat ik daar heerlijk van heb gegeten. Zoals al het lekkers wat je hieronder op de foto’s ziet.

Natuurlijk werd ze niet alleen verrast met lekkere hapjes en drankjes. Maar ook waren er leuke cadeautjes voor haar en de nieuwe baby. Maar ook aan de twee andere meiden was gedacht.

Wat voor cadeautjes heeft  ze allemaal gehad?

Ze is echt goed verwend. Nu nog even genieten van je verlof en rustig wachten op de komst van de kleine. Bedankt Linda, Fleur, Lisette, Martine, Marguerita, Merel en natuurlijk Miriam voor deze gezellige avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.