Biodermal anti-age dagcrème, ook ik moet er nu aan geloven.

Ik moet er nu toch echt aan gaan geloven. Eigenlijk ben ik al een paar jaar te laat. Maar ook ik gebruik nu een anti-age dagcrème. Vanaf je 25ste veroudert je huid al. Nu met 33 jaar wordt het toch wel tijd dat ik ook een goede dagcreme ga ik gebruiken. Ik word er ook niet jonger op 😂

Biodermal anti-age dagcrème

Van Biodermal mocht ik de vernieuwde Anti-age dagcrème uitproberen. Omdat de huidveroudering al vanaf je 25ste plaats vindt heeft Biodermal een aantal nieuwe producten. Namelijk de Biodermal Anti Age lijn nu ook voor de leeftijd 25+ (in plaats van 30+) waardoor je op een jonge leeftijd de huidveroudering al tegen kan gaan. Ik gebruik de dagcreme nu al weer twee maanden elke dag. Ik vind het een dagcrème die fijn smeert en ook nog eens lekker ruikt. Bij sommige andere dagcrèmes heb ik weleens gehad dat ik na een halve dag alweer een droge huid heb. En dat je dan zelfs ook droge, schilferige plekjes ziet. Maar hierbij is dat gelukkig niet. Ik heb de gehele dag niet het gevoel van een droge huid.  Ook heb ik geen last van oneffenheden gekregen. Dus voor mij de ideale dagcrème. En hopelijk helpt dit ook echt tegen de huidveroudering. Gelukkig nog niet veel last van rimpeltjes en lijntjes (of ik stoor me er in ieder geval niet aan). Hopelijk gaat dit ook zo blijven. Ik blijf in ieder geval gewoon doorsmeren.

Biodermal Anti age CC crème

De CC creme is een creme die ik eigenlijk te weinig gebruik. Ik vergeet het gewoon heel vaak om aan te brengen. Eigenlijk erg zonde want hij camoufleert goed de oneffenheden. Hij voelt fijn aan en niet maakt de huid niet trekkerig.
Wil je meer weten over deze of andere producten? Neem dan even een kijkje op de site van Biodermal.

Gebruik jij al een anti-age dagcreme? Zo ja vanaf welke leeftijd ben jij hiermee begonnen?

 

2 gedachten over “Biodermal anti-age dagcrème, ook ik moet er nu aan geloven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.