Bijna 2 jaar in deze woning

Jeetje wat gaat de tijd toch snel. Ik woon deze zomer al weer twee jaar in deze woning. Twee jaar geleden was ik nu druk bezig om de hypotheek rond te krijgen. En gelukkig is dat helemaal goed gekomen. Wij (mijn zoontje en ik) wonen hier heel erg naar ons zin. Al zijn er nog wel steeds dingen die in huis moeten gebeuren. 

Zo hadden we in september 2018 pas onze eigen eettafel en kon de geleende eettafel weer terug. Maar maken we nog steeds gebruik van de geleende eettafel stoelen. Ik heb op zolder wel 6 eettafel stoelen staan die ik wil gaan restylen. Maar daar ben ik nog niet aan toegekomen. De verf en al het benodigde materiaal heb ik al in huis. Alleen nu nog een paar dagen ervoor uittrekken om daadwerkelijk er aan te beginnen. Om eerste al het zwarte verf eraf te halen en opnieuw te verven.  Zo heb ik twee maanden geleden pas de eettafellamp gekocht die ik wilde hebben. En via marktplaats heb ik een nieuwe klok gekocht voor in de woonkamer. De oude klok paste niet echt meer in de woonkamer. Voor de woonkamer staat er nu niet heel veel meer op de lijst wat ik verandert wil hebben. 

Bij de koop van het huis heb ik alle de raamdecoratie overgenomen van de vorige bewoners. Op zich is dat natuurlijk prima maar het is niet allemaal wat ik zelf zou hebben uitgekozen. Zo hangen er op mijn slaapkamer zwarte gordijnen. Deze zijn nu nog meer verkleurd door de zon. Dus eigenlijk wordt het tijd om die ook op de lijst erbij te zetten van veranderingen/nieuwe spullen die ik nog in huis wil. Vandaar dat ik wel al inspiratie heb opgedaan voor gordijnen op maat  bij Voordeelgordijnen (daar wordt mijn portemonnee ook blij van). Je kan er zelfs gratis kleurstalen aanvragen. Dat is voor mij wel ideaal omdat ik meestal de stof wel wil kunnen voelen en bekijken. Zodat ik zeker weet dat ik een juiste keuze maak. De stof Urban Jungle-Leaves lijkt mij nu het mooiste voor in mijn slaapkamer. Dus voor nu zet ik deze op mijn lijst erbij en ga ik een kleurstaaltje aanvragen. 

Zo zijn er nog genoeg dingen op mijn lijstje van punten wat ik nog wil veranderen en/of kopen in mijn huis. Zoals dus de gordijnen en eettafel stoelen. Maar zoals je al merkt neem ik daar de tijd voor. Dit doordat ik helaas geen geldboom in de tuin heb staan. Maar ook omdat ik soms liever mijn tijd en energie ergens anders aan besteed. Maar beetje bij beetje komt alles steeds verder af en wordt het steeds meer ons thuis. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.