Alle basisscholen zijn weer begonnen! Winactie Nom Nom kids

Voor alle basisschool kinderen is de vakantie nu voorbij. Tijd om weer in het dagelijkse ritme te komen. Om dit te vieren heb ik een leuke winactie! Zoals jullie misschien al eerder hadden gelezen in Eetmomentje op school met Nom Nom kids ben ik erg blij met de herbruikbare knijpzakjes. Ideaal om mee te geven naar school. Nu mag ik ook een van mijn lezers blij maken met een setje.

Je kunt van alles in de knijpzakjes doen. Zo kun je verschillend fruit  in de blender doen. Wel een beetje water of sapje toevoegen zodat het wat dunner wordt. Maar mocht je hier geen zin in hebben (of geen tijd) dan kun je natuurlijk ook een  yoghurt in doen. Op de site van Nom Nom Kids vind je nog veel leuke recept ideeën.

Nom Nom kidsEn weet je wat ook leuk is? Je kunt ze nu zelfs heel makkelijk via bol.com kunt bestellen. Het monstersetje met vier zakjes kun je daar nu vinden.

Wat moet je doen om kans te maken op de Nom Nom kids herbruikbare knijpzakjes:
 • Laat in een reactie weten hier of op facebook dat je mee doet.
 • Saskia’s wereld facebookpagina een like geven wordt gewaardeerd.
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met 15 september.

Gefeliciteerd Kristel! Jij hebt de Nom Nom Kids herbruikbare knijpzakjes gewonnen!

18 gedachten over “Alle basisscholen zijn weer begonnen! Winactie Nom Nom kids

 1. Wat leuk.
  Helaas moet mijn meisje nog wachten tot januari 2017 voor ze naar school mag.
  Ik ga ze wel proberen, want met een daagje uit smaken ze vast ook fantastisch.

 2. Mijn kanjer neemt sinds hij op de basisschool zit dagelijks een knijpfruit mee naar school. Hij is gek op fruit (ook daar gaat een voorraadje van mee 😉 ) maar hij is echt uit gekeken op de supermarkt smaken. Geregeld gaan we samen naar de markt en dan mag hij zijn eigen fruit uit zoeken. Echt verrassend met welke dingen hij soms aan komt zetten…mijn kleine smulpaap! Nu zit hij in groep 3 en is het tijd voor wat anders. Ik heb deze hervulbare knijpzakjes al geregeld voorbij zien komen en ze lijken me echt IDEAAL!! Zo kan hij zelf zijn eigen smaken kiezen en kan hij ook gerust een smoothie mee naar school! Ohhhh dat zou hij zo geweldig vinden, weet zeker dat er dan bijna dagelijks een anders smaakje mee gaat!! Aangezien hij dagelijks overblijft is dit echt een uitkomst! Heel graag waag ik een kansje!! 🍀

 3. Ik doe ook graag mee ons dochtertje jill is gisteren voor het eerst naar school geweest (peuterspeelzaal) wat vond ze dat leuk en deze winactie is echt heel leuk makkelijk om zelf heerlijke hapjes in te doen lijkt mijn ideaal groetjes

 4. Ik doe ook graag mee ons dochtertje jill is gisteren voor het eerst naar school geweest (peuterspeelzaal) wat vond ze dat leuk en deze winactie is echt heel leuk makkelijk om zelf heerlijke hapjes in te doen lijkt mijn ideaal groetjes

 5. Deze handige Nom Nom kids herbruikbare knijpzak
  zorgt in ons drukke gezin voor veel gemak.
  Want dan weet ik dat ik iets gezonds inpak
  voor de kinderen, handig in hun rugzak!

 6. Heel erg graag. Mijn dochter wil helaas geen vers fruit eten, al heel veel geprobeerd maar helaas. Enige wat ze eet is fruit in zakjes. Nog fijner als ik zelf de zakjes kan gaan vullen. Dan krijgt ze toch vers fruit binnen. Zou echt een uitkomst zijn.

 7. Ik doe heel graag mee! Mijn dochtertje is een niet zo’n goede eter momenteel en knijpfruit eet ze wel. Maar elke keer knijpfruit kopen is niet zo heel goedkoop, dus dit zou ideaal zijn!

 8. Ik reageer nog een keetje vind deze zo leuke winactie actie graag voor ons dochtertje dit is natuurlijk wel heel makkelijk om mee te nemen naar hasr nieuwe school peuterspeelzaal 💖

 9. Jaaa, ik doe graag mee aan de winactie!! Zal ik hiermee dan eindelijk mijn zoon aan de groenten krijgen? Het lijkt me de ideale manier om hem te foppen daar hij dol is op knijpzakjes en elke dag worteltaart niet echt een gezonde keuze is 😉

  • Een hele goedemorgen
   Wat ’n leuke zakjes voor ons dochtertje jill dit is super handig voor mee te nemen naar haar school (peuterspeelzaal)

   Pss😍
   leuke blog heb je saskia

 10. Ah, ik ben helaas net te laat, maar…ik waag het toch nog een kansje. Wat zou het super zijn als we dit thuis konden proberen, dan eten mijn kinderen (hopelijk) eindelijk yoghurt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.