Aqua Doodle Review (+winactie)

Ik kreeg de Aqua Doodle om te testen, nou ja mijn zoontje mocht aan de slag gaan om de Aqua Doodle te gaan testen. En dat vond hij natuurlijk helemaal niet erg.  Hij vond het een soort toverkleed.

Met een stift gevuld met alleen water heeft hij leuke tekeningen gemaakt.  Hij begon met het tekenen van een vlinder (ja de eerste foto die je hieronder ziet is een vlinder). Daarna ging hij door met het tekenen van allerlei poppetjes. En gelukkig is het een tekening met water anders hadden ze kleren ook onder gezeten. Hij was namelijk zo geconcentreerd aan het tekenen, dat hij niet in de gaten had dat hij op de andere tekeningen hing. En het viel mij mee dat hij het niet erg vond dat de tekeningen weer verdwenen. Maar ja bij een ’toverkleed’ mag dat natuurlijk ook. En zo kon hij daarna weer nieuwe tekeningen gaan maken. Voordat je het weer gaat opruimen natuurlijk wel even wachten totdat alles goed gedroogd is.

Aqua Doodle 20160602_140050733_iOS 20160602_141227593_iOS Aqua doodle (+winactie)

Als we op visite gaan bij mensen waarvan ik weet dat ze geen speelgoed in huis hebben dan mag mijn zoontje altijd speelgoed uit kiezen om mee te nemen. Dit is een makkelijk en leuk speelgoed om dan ook mee te nemen. Je hoeft niet bang te zijn dat hij van alles vies maakt. Want ja mocht hij met de stift op de muur/meubels komen dan maakt hij in ieder geval geen schade.

Hier even de voordeel op een rijtje:

 • Goed voor de fijne motoriek
 • Je kind kan snel beginnen met tekenen. Na het vullen van de pen kun je hem na twee minuten gebruiken
 • Eindeloos speelplezier, na ongeveer 4 minuten verdwijnt de tekening weer en kan de pret weer opnieuw beginnen
 • Het weegt haast niks dus je kan het makkelijk meenemen.
 • geen inkt-/verfvlekken

Winactie

Aqua-Doodle travel

Ook enthousiast geworden voor de Aqua Doodle? Doe dan mee met deze leuke winactie! Ik mag namelijk iemand blij maken met de Aqua Doodle Travel, ideaal voor onderweg en om mee te nemen.  Wat moet je doen om kans te maken:

 • Like de Facebookpagina van Saskia’s wereld en het bericht op Facebook van de winactie.
 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet
 • Delen op facebook of twitter is lief maar niet verplicht om kans te maken.

De winactie loopt tot en met 19 juni.

Gefeliciteerd Iris! Jij hebt de Aqua Doodle Travel gewonnen!

21 gedachten over “Aqua Doodle Review (+winactie)

 1. Wow, dit gaat mijn kleine picasso geweldig vinden;) hij tekent graag en veel en word steeds beter en mooier…ik denk dat die dit helemaal te gek gaat vinden…
  ook handig dat het zo mee kan!!!

 2. Dit is nou echt ontzettend leuk voor mijn kids! Mijn dochter is dol op tekenen maar omdat ze linkshandig is zit ze vaak onder als ze met stiften aan de slag gaat, potloden doen het vaak niet goed in haar (prinsessen)kleurboeken of ze is zo fanatiek dat de punten om de haverklap afbreken.
  Dit jaar gaan we niet op ver weg op vakantie maar vieren we wat lange weekendjes in ons eigen landje. Heel wat uurtjes in de auto doorbrengen dus. Deze travel editie is IDEAAL daarvoor 🙂 Geen kleurboeken of stapels papieren meer mee, maar gewoon één doosje waar alles in zit wat ze nodig heeft!
  Ik denk ook dat mijn allerkleinste mannetje dit erg leuk zal vinden over een tijdje, nu nog maar 9 maanden maar voor je het weet willen ze ook kleuren 😉 Dit is lekker veilig en mama’s behang en vloeren blijven netjes!!

  Ik maak graag een kansje en de actie delen op FB is natuurlijk een kleine moeite.

 3. Wauw wat een leuk product, echt iets voor mijn kinderen en zeker voor mijn zoon Jonathan die bij de fysio loopt voor zijn fijne motoriek.

 4. oh superleuk zeg! Xander is echt gek op kleuren en vult de nodige papieren 😉 Iets minder papier zou wel goed zijn, dus met een toverkleed ben ik, en hij vast ook, erg blij 😀 ook superhandig om mee te nemen op vakantie!

 5. Wat een perfect kado voor mn dochtertje!
  Al sinds ze 18 maanden is, tekent ze het liefst op van alles. Dit is perfect meenemen naar de camping ♡

 6. Met 3 kleine kinderen lijkt mij dit ideaal!
  Zeker zoals je zelf al aangeeft, ideaal om even snel mee te nemen naar visite.
  Volgens mij staat het garant voor uren en uren speelplezier.
  Ziet er zo leuk uit.

 7. Wat is dit leuk maar vooral ook heel handig! Mijn kleine linkshandige is een perfectionist als het op kleuren en tekenen aan komt. Zucht…soms echt frustrerend haha zeker als het even niet naar zijn zin gaat. Dit zou DE oplossing zijn 😉 mocht het dan mis gaan dan verdwijnt het vanzelf ook weer en kan hij eindeloos oefenen! Ik weet zeker dat het hier in huis veel gebruikt zal worden en IDEAAL dat het makkelijk mee te nemen is. Scheelt een grote doos met stiften en potloden in de auto tussen alle bagage. Je neemt toch al snel veel en veel te veel mee (ahum). Ik waag heel graag een kansje voor mijn picasso in de dop! Het zou een hele leuke verrassing zijn <3 voor mijn grote teken en knutselfan!

 8. Deze is echt superleuk én handig voor in de auto. Mijn dochters zijn dol op tekenen, maar in de auto vind ik dat nooit zo handig. Dit is ideaal!

 9. Leuk voor zoonlief, die altijd met stiften wil tekenen, maar er nog een grote bende van maakt (lees: tafelkleed wordt ook bekladderd). Met de Aqua Doodle kan hij zich helemaal uitleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.